USA riktar sanktioner mot svensk terrorist

TERRORISM. USA:s utrikesdepartement betecknar den svenske nazisten Anton Thulin som ”global terrorist” och belägger honom med sanktioner. Det skriver departementet i ett pressmeddelande på onsdagen.

Anton Thulin

Thulin anses utgöra en ”betydande risk” för att begå terrorhandlingar. Sanktionerna innebär att han får sina tillgångar i USA frysta och att amerikanska medborgare förbjuds att ha ekonomiskt samröre med honom.

I pressmeddelandet beskrivs hur han reste till St Petersburg för att få paramilitär träning inklusive att framställa bomber år 2016. Han dömdes till ett år och tio månaders fängelse i Sverige för tre sprängattentat i Göteborg 2017 varav en vid ett flyktingboende. Efter avtjänat straff  reste han till Polen för att fortsätta sin paramilitära träning, men utvisades därför att han ansågs utgöra ett säkerhetshot.

Om Anton Thulin på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “USA riktar sanktioner mot svensk terrorist

 1. Synd att det inte var mot den som styr Sverige just nu!!! NI VET ALLA VEM!!!

 2. En svensk HÖGEREXTREM nazist. Han verkar vara lika politiskt välorienterad som Jackie Arklöv. 😉

 3. Av någon anledning huserar vi och beskyddar en hel drös terrorister inom våra gränser. Denne Anton Thulin är bara en av många. Det som främst skiljer sig från de andra är att han har ett svenskt klingande namn. Den dag vi får upp de andra på liknande listor och regeringen utsätts för obehagliga frågor om varför de är här så kanske de äntligen börjar se dem som ett problem.

  23
 4. AT är förvisso ett litet nazistyngel. Men honom hade nog den svenska rättvisan orkat med om vi inte låter hela världens muslimska “globala terrorister” invadera vårt land.

  39
  2
 5. Helt rätt.
  Anton Thulin är en ”global terrorist”och ska behandlas därefter.
  Inte med några Svenska silkesvantar.

  24
  8

Kommentera