Hur mycket får en socialdemokrat ljuga?

VALET 2022. Ola Möller är riksdagsledamot för Socialdemokraterna, han är född 1983 och möjligen okunnig om vilka som styrt Sverige under senare år och många av de tidigare åren. Är det så att herr Möller vet vilka som styrt majoriteten av åren i modern tid så ljuger han.

-Pettersson har några synpunkter. Har damen arbetat heltid sedan hon var tonåring, bott 40 år i Sverige och har uppnått pensionsåldern och bara får 7200 kronor i pension så har hon arbetat svart eller gratis, eventuellt deltid.

Möller borde också inse att Sverigedemokraterna inte har ett dugg med dagens pensioner att göra även om dom har rätt med att “det ska löna sig att ha arbetat”. SD och V sitter inte i pensionsgruppen som bildades i början på 1990-talet. SD har krävt att gruppen läggs ned.

Om garantipension…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Hur mycket får en socialdemokrat ljuga?

 1. Möller är ju sozzze och per definisjon en lögnare och idiot och stor skitstövel,få bort dom den elfte september.

  12
 2. att sossialdemokraterna ljuger är inget nytt dom är i samma klass som putin och Ryssland det finns vissa likheter där..
  men det mest besvärande är ju att valboskapen i Sverige blir lurade och det var fjärde år. av någon anledning så tycks huvudet bli helt tomt efter en så kort tid som fyra år på svenska väljare. och det tyder på en besvärande låg inlärningskurva. det är ju ett jätte problem när det gäller utbildning och kurser om man inte repeterar så fylls hjärnkappasiteten med skräp somreligon sälje snack och falsk vetenskap..

 3. Helt vanlig partiboksonanerande sossesopa!
  Finns det nån undre gräns för sånadäringa?
  Högre skonummer än iq?
  Rösta rätt inte rött

  11
 4. Att ta ansvar för Sverige och svenskarna! Finns det någon som med hedern i behåll kan hävda att det är något som S har gjort?
  SD har aldrig fått chansen att visa vad de går för.
  Ska de månne nu få sin chans efter september?

  17
  2
 5. Av Petterssons, min och alla andra som jobbats lön har staten beslagtagit en viss summa varje månad. Som de säger att lägga undan till pensionen. Det är dock inte sant då man tagit våra beslagtagna pengar och delat ut dem till de som då haft pension. Istället har man satt upp ett gigantiskt pyramidspel, visserligen ett lågintensivt, men dock ett pyramidspel. Detta fungerar så länge du har någorlunda lika många som sätter som tar ut.

  Det som skedde med start på 1970-talet var att sossarna efter Lo beslut slutade upp med arbetskraftsinvandring och övergick till flyktinginvandring. I början var det måttligt med flykting, ofta var det folk som andra länder ville bli av med. Men i slutet av 1980-talet började fler så kallade flyktingar, AKA ekonomiska migranter, att dyka upp. Regeringen Carlsson utnyttjade möjligheten i utlänningslagen och satte för första och enda gången stopp för detta något som regeringen Bildt upphävde.

  Trots den nya inriktningen var det ännu inga katastrofsiffror. Det var visserligen ett större antal än vad konungariket klarade av men den geografiska påverkan var begränsad. I små tyranniska steg ändrades i smyg förutsättningarna. Bland annat avskaffades i tysthet krav på ID-handling vilket gjorde att 90% av de asylsökande var okända individer med okänt ursprung och med okända syften.

  När man sedan har fyllt på med 2,5 miljoner som till större delen aldrig bidragit till det svenska samhället samtidigt som man beviljat många pension utan att säkerställt att de uppfyllt ålderskraven så har pensionspyramidspelet kantrat. När nu inte lika många fyller på som tar ut så blir varje andel mindre. Om man skulle se pensionssystemet som ett aktiebolag och vi som satt in medel som aktieägare så är parallellen att styrelsen beslutat om en aktiesplit men att till skillnad mot vanliga aktiesplitar inte delat ut de nya aktierna till ägarna utan skänkt dessa till personer som inte haft med bolaget att göra tidigare. I början på 2000-talet hade Sverige cirka en kvarts miljon pensionärer under fattigdomsgränsen. Det sket regeringen och efterföljande regeringar i utan importerade ännu fler som kom att hamna under gränsen.

  24
  1
 6. Socialister är per definition idioter. Ovanstående twitterinlägg är bevis på detta.

  36
  2
 7. Möller visar att det inte finns så många hjärnceller som fungerar som de ska.

  38
  2
 8. Jag är av den åsikten att inte ens ”arbete” har, i nyspråks-Sverige, kvar sin ursprungsbetydelse. Jämför med ordet ”arbetare” som numera ofta är synonymt med ”iklädd rutig flanellskjorta”.

  38

Kommentera