Islamofobisk häxjakt

VALET 2022. Att skattepengar avsedda för skolelever gått till sexklubbar i Thailand och ett islamistparti i Somalia beskrivs som en islamofobisk häxjakt av Mikail Yüksel, ledare för det islamistiska partiet Nyans som ska ställa upp i valet i höst.

Waberi köpte horor i Thailand och satsade på islamister i Somalia för svenska skattepengar, Döms till fängelse i 4,5 år

-Pettersson säger att politisk islam hör inte hemma i Sverige eller Europa, helst inte någonstans i världen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Islamofobisk häxjakt

 1. Tycker ändå att det är bra att Nyans skapats… kanske S och svenskarna vaknar då… men jag har små förhoppningar om att vi kan rädda Sverige från att bli ett nytt Libanon eller Iran… VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ ER SVENSKAR??? SER NI INTE VAD SOM HÅLLER PÅ ATT HÄNDA??? Vakna för fan…

 2. Grå vargarna, Erdogan och Nyans – en riktigt äcklig soppa. Inte mitt Sverige.

  10
 3. Ska muslimer komma hit på svenskarnas bidrag och tala om att svenskarna lider av fobier? Oförskämt gränslöst trams. De, som vill byta ut Sveriges demokratiska lagar mot Islam bör utvisas fort och smidigt eftersom de indirekt verkar för farliga upplopp och destabiliserar Sveriges säkerhet. Jag vill inte ha muslimskt inflytande i Sverige och i svensk lagstiftning. Sverige har genom tiderna försökt förkasta många typer av kollektivt tvång och arbetat ganska ambitiöst för yttrandefrihet och åsiktsfrihet. Mognadsprocessen i svensk demokrati hade kommit en bra bit på väg för säg 30 år sedan men tyvärr har MP och C senaste åren motarbetat nyttiga normer och reformer för Sverige.

  31
 4. Sveriges riksdag vill ha det på det här viset. Sveriges riksdag har arbetat för det här i över 40 år!

  41
 5. Jag håller verkligen med honom . Skulle jag tillhöra hans sida och höra sån skit om mina kompisar skulle jag uppmana alla som röstat på Sossarna att stärka partiet Nyans .
  Så vi får ordning här i landet.
  Vi måste få ner (S) under 20 % så de förstår att deras politik är ohållbar .

  24
  12
 6. Off Topic men jag tror följande kan intressera Pettersson och läsarna:

  En artikel i SvD Näringsliv och en titt på Wikipedias artikel om Öresundsverket blixtbelyser Sveriges totalhavererade energipolitik.

  ”I Skåne stod kraftindustrin för ett par år sedan inför en akut elbrist när Öresundsverket stängdes. Över en natt försvann 440 MW från elnätet i södra Sverige.”
  SvD
  https://www.svd.se/a/RrMQq8/sa-ska-elkrisen-losas-med-snabba-fixar

  ”I början av 2000-talet byggdes verket om till naturgaskombi som ett svar på det ökande behovet av el i Sydsverige som nedläggningen av Barsebäcks kärnkraftverk medförde. Det ombyggda verket invigdes i december 2009.

  I mars 2017 meddelade ägarna att kraftverket tills vidare inte kommer att vara i kommersiell drift p.g.a. marknadsläget /—/ 2017 – 2019 lämnade ägarna till verket vid flera tillfällen anbud till Svenska Kraftnät om att låta Öresundsverket ingå i effektreserven, men Svenska Kraftnät har i samtliga fall avböjt dessa.”
  Wikipedia
  https://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%96resundsverket

  ”Med minskad lokal produktion ökade Skånes beroende av el från norra Sverige ytterligare. /—/
  En del av lösningen blev att maximera dynamisk mätning. En annan del var att byta utrustning i ett ställverk som var kopplat till redan existerande ledningar. Åtgärderna har inte löst hela Skånes elbehov. Svenska kraftnät tvingas fortfarande säga nej till nya energikrävande industrier /—/
  – Jag skulle säga att de nya behoven inte kan lösas på det sättet. De är så massiva. Om man räknar ihop alla ansökningar från nya industrier i Sverige är det 24 000 MW. [säger Per Eckemark, Svenska kraftnät, de som inte ville köpa ett modernt fungerande kraftverk att ha som backup något som SvD inte informerar läsarna om]
  Det kan jämföras med den högsta effektförbrukning som någonsin uppmätts, på 27 000 MW”
  SvD

  ”[Öresundsverket] kunde leverera upp till 3 TWh el till det nordiska elsystemet, vilket kan jämföras med dagens elanvändning i Malmö som uppgår till cirka 2 TWh per år. Förutom el kunde Öresundsverket leverera cirka 1 TWh värme per år till Malmös fjärrvärmenät. /—/
  Den 19 augusti 2021 meddelade Uniper att avtal om försäljning av kraftverkets komponenter tecknats med det nederländska konsultbolaget Belangen-en Beheersmaatschappij (Paco), verksamma inom infrastruktur för energi och vatten.”
  Wikipedia

  SAMMANFATTAT
  Först avvecklar man ett fungerande kärnkraftverk och ersätter det med ett naturgasverk.
  Sedan, efter bara 8 års drift stänger man ned även det.
  Samtidigt vill man öka användningen av el.
  Samtidigt växer befolkningen i Malmö kontinuerligt.
  Samtidigt bygger man vindkraftverk som behöver någon form av balanskraftreserv, t.ex. ett naturgasverk eller ett kärnkraftverk.
  Svenska Kraftnät säger nej till att köpa verket samtidigt som de beskriver ett extremt utökat behov av el.
  Till slut monterar man ner det blott 8 år gammalt kraftverket och säljer delarna. Detta trots att ägarna erbjudit sig att sälja kraftverket så det kan ingå i kraftreserven i Sverige.

  Fruktansvärt oansvarigt, omiljövänligt och kapitalförstörande resursslöseri. Inte undra på att elpriserna rusar.

  43
  • Nedmonteringen sker på order av en ohelig allians av EU-kansliet (kulturmarxistiskt), MP, C, S, autonoma extremister (som placeras i styrelserna). Deep State m a o! Någon hänsyn till svenska folkets behov är inte att tala om.
   Ännu värre är att Sverige ansluter sig till Tyska elnätet och blir därför en av ”EU kolonier”, som kan utsugas som sådan.

   34
   1
 7. Islamism, fascism och nazism är olika sidor av samma mynt!

  NYANS är en bra företrädare för allah tre benämningarna.

  Vill du se ett islamistiskt/fascistiskt Sverige har du allah möjligheter att rösta på NYANS.

  Konsekvenserna av ett sådant handlande kommer du snabbt att se genom ökat kvinnoförtryck, separation av kvinnor och män, otrygghet, sedlighetspolis, nedmontering av industrisamhället, böner istället för agerande i samhällsfrågor, nedsmutsning och nedskräpning, ……………………. Listan kan göras lång.

  DU BESTÄMMER VILKET SVERIGE DU VILL HA!!!!

  Ett innovativt demokratiskt och jämlikt Sverige eller en Turkisk-Libanesisk kopia.

  44

Kommentera