Fråga Aftonbladet om större mångfald leder till bättre journalistik

MEDIA. Fråga oss skriver Aftonbladet Direkt över en bild på redaktionen. Aftonbladet har i många år påstått att mångfald och invandring berikar. Det syns inte på redaktionen, varken vad det gäller etnicitet eller ålder, men arbetsmarknaden för icke-svensktalande analfabeter är kanske begränsad på AB, de tycker att andra ska anställa dem.

Aftonbladets redaktion, verkar enhetlig vad det gäller etnicitet och ålder. Foto: Andreas Bardell.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Fråga Aftonbladet om större mångfald leder till bättre journalistik

 1. I Osedvanligt många artiklar synes mediaprostituerad är krav för kändisskap och inträde i Sverige riksdag regering Socialdemokrater och att fråga Aftonbladet om större mångfald leder till bättre journalistik är därav inte speciellt smart om inte yrkesposition är mediaprostituerad, förståss !
  Aftonbladet är ute på djupt vatten med en rad uppmärksammade publiceringar senaste åren utan förklaring till de omskrivna personer som vittnat om utsatthets, vilket bör utredas av Justitiekanslern också avseende de orätta fasansfulla påhittade skriverierna om Benny Fredriksson som dödades av trycksvärtemördande journalistik.

  I brottsförebyggande syfte bör därav innan fråga ställs till Aftonbladet tas del av artiklar exempelvis med Rubrik: SEXCHEFENS KVINNA FÖRLUSTADE SIG PÅ HOMOSEXFEST . ”Nu förlustar hon sig återigen, sexchefens kvinna missar ogärna en fest, kulturministern namn XX (av mig maskerat) fick en skakig start på nya jobbet och värre skulle det bli, hon kallas för ”sexchefens kvinna” och gång på gång har hon gjort bort sig och nu har skånskan återigen varit ute och festat, den här gången landade hon på en homosexfest.
  Annan Rubrik: Sexchefen styr Aftonbladet men posten går till ökänd adress.
  ”Aftonbladet styrs av bland andra sexchefen från Kungsbrohuset på Västra Järnvägsgatan i Stockholm, posten går till en dunkel adress i Stockholm, granskning,,,,,, brott mot lagen. 

  25 søgeresultater sex manager.
  Sexchefen styr Aftonbladet men posten går till ökänd adress. Politik | 2022-06-05
  Skriv sedan sexchefen i sökrutan längst upp till höger och i bilder och skrift bildas egen uppfattning om nuvarande och fd socialdemokratiska ministrar, kolumnister och redaktörer.
  Mvh.

 2. Jag tror inte det är så många kusiner på Aftonbladet.
  Men det vimlar av buksvågrar , sägs det .

 3. Varför skulle de vara annorstädes än sin socialdemokratiska kamrater. Har man ljugit sig upp ljuger man sig kvar vid syltburken

  22

Kommentera