Mer SD-politik från S-regeringen

VALET 2022. Regeringen vill ändra två lagar för att göra det lättare att skicka medborgare inom EU som dömts till fängelse i Sverige tillbaka till sina hemländer.

Morgan Johansson föreslår SD-politik

”I svenska anstalter och häkten finns stora grupper av utländska medborgare som saknar anknytning till Sverige. Med de nya reglerna på plats kommer fler domar kunna skickas över till andra medlemsstater, vilket kan antas leda till fler överföranden av dömda personer”, säger justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (S), i ett pressmeddelande.

Lagändringarna har skickats till lagrådet och föreslås träda i kraft 1 december i år.

-Pettersson säger att efter drygt tio år av SD-förslag har Morgan Johansson (S) blivit rasist…

”I svenska anstalter och häkten finns stora grupper av utländska medborgare som saknar anknytning till Sverige” Vem har släppt in dom i landet Morgan?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Mer SD-politik från S-regeringen

 1. Det som skiljer S från SD är att S inte kommer försöka genomföra några utvisningar i praktiken. Det är bara snack. Om SD lyckas få makten kommer det sossiga myndighetssverige göra sitt yttersta för att stoppa utvisningarna också genom diverse tjänstemannatrixande. Min gissning är att i princip inget kommer förändras på mycket länge än oavsett vad som sägs.

  47
  • 100% rätt Lars. Det är därför sossarna har placerat ut sina politruker på höga myndighetsposter inom hela offentliga sektorn. Poliser som anmäler Paludan för Hmf och när det misslyckas testar polisen med nedskräpning. Sedan har vi åklagare som tycker synd om utlänningar som begår blåljusbrott. Andra åklagare som är öppet SD-hatare. Tjänstemän på Migrationsverket som delar ut uppehållstillstånd och medborgarskap, även om de inte ska.

   23
 2. Så vi ska skicka 10 danska och finska medborgare tillbaka till sina hemländer? För till länder som Frankrike, Polen och Italien antar jag att det inte går att skicka tillbaka folk då deras fängelser är inhumana (dvs de klassas inte som 4-stjärnigt hotell)

  43
 3. Åter ett förslag av Socialisterna inför Valet….
  Den mannen och hans parti brukar lova stort,och hålla tunt !!

  48
 4. Somliga vaknar sent sakll inte detta som vanligt ut på remiss först???

  43
  • Det här är inte ens halvdant. Vi skulle behöva skicka de från Långtbortistan till riktiga fängelser utanför Europa.

   54
   • Det skulle ju kunna vara något för ett fattigt land att tjäna pengar på. Fängelseturism eller vad vi ska kalla det. Britterna håller ju på att försöka så varför inte?

Kommentera