Ministern utan ansvar?

VALET 2022. Sverigedemokraterna riktar misstroende mot justitieminister Morgan Johansson. Misstroendet stöds av M, KD och L. – Morgan Johansson är i alla kategorier den mest lögnaktiga ministern i regeringen och han har dessutom blivit prickad av Konstitutionsutskottet flest gånger av alla, säger Tobias Billström (M).

Steget Efter

Morgan Johansson (S) är en lögnaktig kanalje sa Tobias Billström i TV4. Eftersom kanalje betyder slyngel, skurk, lymmel, usling, filur, skojare, rackare, skälm, rackarunge, odåga så jag inte annat än hålla med.

Morgan Johansson (S) är prickad av ett enigt Konstitutionsutskott nio (9) gånger för att ha farit med osanning. Ett enigt Konstitutionsutskott betyder att även socialdemokrater tycker att Morgan ljuger för mycket.

-Pettersson vill bara meddela att Morgan Johansson (S) som ska ha ansvar för nedanstående områden

Bekämpning av terrorism, Civilt försvar, Demokrati och mänskliga rättigheter, Familjerätt, Grundlagar och integritet, Krisberedskap och Rättsväsendet numera inte har något som helst ansvar för något. Ansvaret är numera överflyttat till kommunerna, polisen och allmänheten. Det kallas besparing och innebär att Morgan Johansson (S) som för närvarande lyfter ett arvode på 145.000 kronor i månaden plus förmåner kan räkna med en rejäl lönehöjning för sitt arbete att minska regeringens ansvar.

Man kan undrar varför statsminister Magdalena Andersson (S) hotar med regeringskris om Morgan Johansson (S) tvingas avgå?

Tidigare statsminister Stefan Löfven (S) resonerade helt annorlunda när inrikesminister Anders Ygeman (S) tvingades bort.

”Jag har noga övervägt olika handlingsalternativ och väljer det som är bäst för landet. Jag tänker inte försätta Sverige i en regeringskris och har idag därför presenterat en regeringsombildning.”

Om Magdalena Andersson (S) kunde så skulle hon nog ställa in valet för det är oansvarigt att avsätta en S-regering…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Ministern utan ansvar?

 1. Alla problem hos Polisen, beskrivna i Samnytt indikerar ledningsfel.

  Att inte se till att en viss grupp blir utan påfyllning av medarbetare och kunnande är ledningens fel.

  Fattas pengar så skall GD pressa Regeringen med fakta för att de skall förstå, men ja-sägare är sällan lämpade till att leda andra, de passar bakom ett skrivbord eller arkivarbete.

 2. Det är det som är så farligt med att rösta fram Sossarna gång på gång,
  dom bygger hela tiden ut sin maktsvär genom att bara tillsätta Sossar på
  alla viktiga poster, det spelar ingen roll vilket departement, nog fan är det
  fullt med Sossar, likadant är det inom poliskåren, alla chefer har partibok,
  samma sak inom övriga så kallade rättssystem, och det märks på dom
  löjliga domar för grova brott! Om en del av PK adeln tänkt till någon gång
  och insett hur fel dom har haft, men dom vill kanske att landet ska gå under?

  15
 3. Denne lille kvartsfigur skulle sparkats för länge sedan om inte för annat så för dålig artikulation, han ska ju alltid läsa ur ett manuskript sluddrigt och lågt.

  21
 4. Sossarna kommer säkert att utlysa undantagstillstånd inför valet , då ställs valet in och S väljer vilka som får vara med i en samlingsregering . . Därmed så hålls Sverige kvar i trasigt tillstånd för att S ska sitta kvar med sin vänster omkring sig och tillsammans lyda under NWO-falangen med Klaus Swchwab , Bill Gates och andra i den yttersta eliten som tjänar på att trasa sönder länder och folk !

  14
  1
  • Svar Peter
   Enligt dåtida rykte, fanns redan på 80-talet planer hur socialdemokratisk makt skulle säkras framöver. Mordet på Palme, lade planerna på is. Med tanke på deras hysteriska uttalanden, så fort de blir pressade, kan man undra…

   11
 5. Sossarna, läs WEF öser in mena folk för att säkra makten, tydligen i storlek ett nytt Eskilstuna på väg in i år igen. Tror att vi svenskar i lugn och ro får samla oss och ta tillbaka vårt land. Inflation, elbrist, bostadskrach, prishöjningar och gigantisk brottslighet får den sovande medelklassen att vakna, då går det fort. Skulle inte vilja vara sosse då…

  18
  1
  • Svar Gonewiththewind
   Tyvärr tror jag du har rätt. Är uppriktigt rädd när man ser vad som händer i landet. Oviljan från vänsterpatrasket, att på allvar ta tag i problemen, är som att smygröka i krutkällaren.

   13
 6. Först blev Magda vald som Sveriges statsminister — i 7 timmar, och avgick därefter.
  Sen blev Magda åter vald till Sveriges statsminister pga. att hon mutat till sig den extra röst som krävdes.
  När så allt var klart så hyllades hon från alla möjliga håll — inte för sin kompetens — men för att hon råkade vara ett fruntimmer. Måste ju innebära att Könet smäller högre än Huvudet.
  Är Magda då ett Luder ? Förmodligen icke. Men det stinker ändå.

  31
  2
 7. Som vuxen människa, kommer man att uppträda med den moral, rättskänsla och ärlighet, som man uppfostrats med. Med tanke på den förljugenhet och den lögnaktighet, som Morgan Johansson använder sig av, kan man undra vilka värderingar han fått ta del av.
  Det är inte bara Morgan J. som har tvivelaktig bakgrund, utan det verkar vara, mer eller mindre, genomgående inom socialistpatrasket.

  27
  3
 8. När jag ser och hör Herr Johansson så påminns jag om en urusel chef som jag hade oturen att behöva ha över mig en gång.Han lämpade över allt ansvar på oss som han hade under sig.Han kom och gick som det passade.Alla kreativa ideer från sina undersåtar presenterade han som sina egna på ledningsgruppsmötena.Man fick jaga honom med blåslampa för att få fakturor attesterade som det brådskade med.Han smet undan allt ansvar när saker körde ihop sig och skyllde då på vår inkompetens.Jag skulle kunna skriva en roman om honom med titeln “Så smiter man undan sitt ansvar”.Det finns säkert många många “Morgan” ute i arbetslivet som lik min f.d.chef har detta trista beteende….

  45
  • En sådan chef fick 1/3-del att säga upp sig på 2 månader på mitt jobb , sannolikt fick han företagsledningen på sig och sedan var han ganska tyst och osynlig sedan . . Nu är han sparkad !

   12
  • Om jag gör något fel på jobbet, så säger jag ju naturligtvis att det var jag. Inte som en ett barn, skylla på andra . Det hör naturen till. Jag fick lära mig det i min uppväxt. Men har man vuxit upp som, vad jag förmodar han var o fortfarande är. En mobbare. Vilket jag hatar.

   35
 9. DRAMAQUEEN som likt Morgan J. börjat skylla ifrån sig .
  Det hela är en avledande manöver för att ha något att skylla på när NATO ansökan blir omöjlig.
  Inte kan hon säga att allt beror på att vi släppt all makt till invandrarna.
  Den Socialdemokratiska politiken i Sverige har nått vägs ände .
  Den politik som av kloka politiker formade Sverige , har blivit en farlig och söndrande bekastning.

  55
  1
 10. Varför skall vår egen Bagdad-Bob ta ansvar när originalet aldrig gjorde det utan hela tiden hittade på sånt som han tyckte passade bättre.

  55
  • “Man kan undrar varför statsminister Magdalena Andersson (S) hotar med regeringskris om Morgan Johansson (S) tvingas avgå?”

   För att Magda vill fortsätta förstörelsen av Sverige!!! Och då är Morgan Johansson, en viktig aktör i denna samordnade förstörelse, genom det kaos han åstadkommer och underlättar för, precis som Heinrich Himmler en gång var i hitlerriket!!!

   23

Kommentera