Är statsministern (S) ett säkerhetshot?

VALET 2022. När dåvarande finansminister Magdalena Andersson (S) behövde städat hemma anlitade hon en företag som var ökänt bland myndigheterna i Sverige och en städare som saknade uppehållstillstånd i Sverige. Företaget Magdalena anlitade saknade kollektivavtal och vd:n var dömd för skattebrott för att ha använt bluffakturor.

Jeander

När Magdalena Andersson (S) valdes till statsminister lät hon sig utpressas av en kommunistisk kurd. Nu är statsministern gisslan hos samma kommunistiska kurd när det gäller förhandlingarna om Nato-medlemskap.

Amineh Kakabavehs röst i riksdagen kan bli avgörande vid ett misstroendevotum mot justitieminister Morgan Johansson (S). Hennes krav för att inte fälla regeringen är bland annat att Sverige inte terrorklassar fler kurdiska organisationer, något som Turkiets president Erdogan krävt i Natoförhandlingarna. 

Då kommer jag tyvärr att rösta för ett misstroende, det handlar om principer, säger hon till SVT.

Misstroendeomröstningen som begärdes av Sverigedemokraterna och stöds av M, KD och L är smart. Även om den oduglige Johansson (S) blir kvar visar det hur korrupt regeringen är som låter sig sitta som gisslan hos en kommunist från Kurdistan.

-Pettersson säger att kurdernas förhållande till Turkiet har inget att göra med den inkompetenta Morgan Johansson.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Är statsministern (S) ett säkerhetshot?

 1. Ja visst är hon det, och ett riktigt stort hot också.
  Hon bör avsättas snarast möjligt.

 2. Jag trodde inte någon skulle kunna sänka (S) mer än vad Stefan Löfven lyckades med. Men oj så fel jag har haft. Magdalena verkar än värre. Mitt intryck av henne, då hon var finansminister var gott. Hon ingav ett förtroende. Det har hon sen hon blev statsminister lyckats rasera totalt. Nu har hon hoppar ner i sandlådan.
  Idag besökte hon ett av de utländska krigsfarygen i Stockholm tillsammans med …… Annie Lööf. Ulf Kristersson fick inte följa med. Han är nu utslängd i kylan efter att ha stött misstroendeförklaring en mot Morgan J.
  Kan man gissa att C slutet upp än mer vid sossarnas sida och att det numer är ett rött parti.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/andersson-och-loof-gor-besok-pa-stridsfartyg

 3. Kakan Bavi, gör naturligtvis bara vad HON tror på, inget konstigt med det egentligen! För hon verkar inte speciellt galen och vild, utan har bara sin syn!

  Felet är att Magda gjort sig beroende av henne!

  Ja, FELET ÄR HELT OCH HÅLLET MAGDAS!!! ATT HON LÅTER SPECIALINTRESSEN STYRA VÅRT LAND, GÄLLANDE UTRIKESPOLITIK, OCH VAL AV REGERING ELLER INTE!

  TOTAL GALENSKAP!!!

  • Är felet egentligen bara Magdalenas? Själv anser jag att vi har ett allvarligt systemfel när vi i Sveriges riksdag har en utlandsfödda person, som (om man ska tro Wikipedia) inte ens vet hur gammal hon är. Hon är kurd och ska enl egen uppgift ha stridit för persmerga styrkorna i Iran och Irak. Därifrån ska hon sen ha flytt efter hot om dödsstraff. Hon ska då ha varit 14 eller 20 år !!

   Kan man anta att en sådan person har Sveriges och svenskarnas bästa i tankarna och viljan att arbeta för, ?
   Nej jag tror inte det. Våra ledande politiker gör allt för att vi ska tappa förtroendet för dem. Men det kanske är en medveten gärning?

 4. Fru Vändersten (även kallad Statsminister) är definitivt ett säkerhetshot. När hon uppträder så naivt och oöverlagt som hon gjort genom sitt ”hot” om avgång så undrar man ju hur hon skulle klara av att hantera en verklig krissituation.

  Hon visar på ett riktigt dåligt ledarskap och att hon dessvärre inte är kompetent att leda landet.
  Att hon dessutom beskyller oppositionen för att bedriva ett politiskt spel när de håller sig till gällande demokratiska regler visar ju ytterligare på hennes tillkortakommande.

  Är det några som ägnar sig åt politiskt spel för att med alla medel kunna sitta kvar vid makten så är det väl hon och hennes parti.

  22
  1
 5. Det ser ut som om vi har en regering bestående av ett gäng galna kärringar såväl kvinnliga som manliga
  kan det annat än gå åt h-e.Svenska folk tänk nu på hur ni röstar i höst så vi får bort dom invasiva arterna.

  29
 6. Och dessutom var det tvivelaktiga städbolaget bekant för Magda sen tiden då hon jobbade som utredare på skatteverket. Alltså ett medvetet val av skumrask-bolag för åtnjutande av privata fördelar. Och det gör ju bara det hela än värre.

  Ytterligare ett säkerhetshot : ÖB, Bydén, Har ertappats med att blivit infiltrerad av ett efterhängset fruntimmer som spelat rollen av hans älskarinna. Ett klassiskt agent-upplägg, vars enda syfte bör vara utpressning och läckor till främmande makt.

  20
  1
 7. Det är ja faan att vi måste ha en massa galna utlänningar i riksdagen också. Hur kom dom dit?

  28
 8. Vanstyret har nu manifesterat i ett läge där en kommunistkurd tycks avgöra om Sverige får bli medlem i Nato eller inte.
  Magdalena Andersson vet naturligtvis att Erdogan, med all rätt, aldrig släpper in Sverige i Nato så länge S-regeringen ger stöd åt PKK-terroristerna.
  Andersson inser äntligen att detta är inte förhandlingsbart och hennes enda utväg är ett ”- HEJ DÅ!” till PKK eller Nato.

  Nu börjar det bli riktigt jävla farligt iom att vi deltar i proxykriget mot Ryssland genom att sända vapen och pengar till Ukraina väl medvetna om Putins löfte att, vid behov, stoppa Natos utvidgning med ”militära metoder”.

  22
  2
   • Toklandet Sverige har pga. mutor och terroristkopplingar äventyrat sitt Nato-medlemskap. Och nu ser det ut som vi även drar med vår kära granne i fallet. Hela detta äventyr där vi skulle göra gemensam sak med Finland ser nu ut att fullständigt haverera på grund av Sveriges falskspel. Lögner brukar ju funka bra bland såzzar här hemma, men Erdogan är visst inte lika lättlurad. Tråkigt för Finland att dom också dras ner i skiten för att vi klantat till det.

   • Jag är inte orolig för Finland/Sveriges Natoansökan. Erdogan brukar försöka när han får chansen och han beskyller även Finland för att vara ett hem för terrorister.

    Finland och Sverige är obetydliga för Turkiet, Erdogan vill ha något annat.

    2
    1
   • Pettersson är inte orolig? Finland och Sverige kanske är obetydliga för Turkiet men våra medlemskap i Nato uppfattar Putin som ett existentiellt hot…

    Putin kunde förvarna och på så vis rädda livet på Erdogan vid FETO-kuppen 2016.

    Erdogan glömmer aldrig detta och har därmed en tacksamhetsskuld till Putin som måste betalas så jag anar att han kan göra en liten avbetalning genom att stoppa Sverige och Finlands medlemskap i Nato.

  • Sisu om man har lite sisu så lyssnar man inte på de som är köpta av Kreml och springer deras ärenden.

   11
   4
 9. Magdalena är ett säkerhetshot. Inte pga av svartbetald städare, utan det agerande hon visar upp, i samband med misstroendet mot korkmogge. Ett så hysteriskt, kärringlikt, östrogenmarinerat uppträdande, visar att hon inte är mogen för det ämbete hon upprätthåller.

  41
  1
 10. Om det blir så att Morgan röstas bort, rekommenderar jag Magda att pudla, ”jag blev på ren svenska förbannad, men om jag avgår nu åsamkar jag Sverige en långdragen process om vilka skall ha makten så jag fortsätter som vanligt och Justitieminister blir XX.”

  21
  5
 11. Om Morgan hade något förstånd skulle han avgå detta handlar ytterst om honom

  49
  1
 12. (S) är Sveriges svar på vad en ”KLAN” är för något.

  Man försvarar sina klanmedlemmar vilket de är en tillgång för ”KLANEN” eller inte.

  Har du en gång blivit medlem är du skyddad resten av ditt liv. Detsamma gäller din avkomma eller släkt.

  Detta syns nu helt tydligt vad gäller Morgan Johansson.

  Tro aldrig att (S) står på din sida! (S) står på den egna ”KLANENS” sida. Redan Wilhelm Moberg gjorde den här upptäkten på 50-talet.

  .

  63
  1

Kommentera