Riksdagsledamot från MP kampanjar i polisuniform…

VALET 2022. Martin Marmgren är rättspolitisk talesperson och riksdagsledamot för Miljöpartiet samt polis med erfarenhet ifrån bl.a. utsatta områden och brottsförebyggande arbete. Martin har haft förmånen att besöka fantastiska Järvaveckan i tjänsten och stötte bl.a. på dess grundare.

Utanför höll extremisten och rasisten Paludan ännu en provokativ manifestation. Han ignorerades dock totalt och allt gick lugnt till. Bra av kollegorna och mycket bra av hela Järva!, skriver Martin Marmgren på Twitter.

Martin Marmgren, längst till vänster

-Pettersson blir fundersam. Martin Marmgren besöker Järvaveckan i tjänsten skriver han. Marmgren är tjänstgörande riksdagsledamot för Miljöpartiet med ett månadsarvode på 71.500 kronor. Extraknäcker Marmgren samtidigt som polis eller?

Martin Marmgren är aktiv Miljöpartist och en utpräglad kritiker av Sverigedemokrater med flera. Får även SD-riksdagsledamöter/poliser gå omkring i uniform på kampanjmöten och kritisera laglydiga kritiker?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Riksdagsledamot från MP kampanjar i polisuniform…

 1. Det kommer aldrig att kunna få dessa invandrare att bli laglydiga medborgare hur än många poliser som kommer att finnas i Sverige .Det enda som gäller är att bygga utslussningsförvar för kriminella och illegala .Man ska ut ur landet så fort man begår ett brott ,gäller även sådana som har medborgarskap .Friheten i det forna hemlandet ska kännas lockande .

 2. Som vanligt Svammel, alltså mer av det som dom misslyckats med
  i alla år, det är inte konstigt att område efter område förfaller, denne
  Marmgren har inga lösningar på Sveriges problem som dom slälva
  har varit med och skapat, mer av samma misslyckande föreslår han.

  I Princip kunde han ha polisjobbet som en fritidssysselsättning när han
  har uppemot tre livstidsarbetares löner bara från Riksdagen?.
  Tjyvsamhället växer och brer ut sig!

  17
 3. Polisen riskerar spegla en bild av folkföraktets självgodhet om man tycker, som jag att MP går stenhårt emot svenska folket med klimatlarm, den villkorslösa asyl- arbetskraft- anhöriginvandringen och skattehöjningarna. MP gillar heller inte demokrati eller yttrandefrihet från svenska medborgare. Det måste bli en politisk vändning/uppvaknande för Sveriges skull.

  13
 4. Vi tror på det vi ser, säger media. Om en polis står fredligt bredvid en invandrare i ett invandrarbelastat område så tror vi att det är bra med invandring och mångkultur.

  Hur är det med järvaveckans ekonomi, jag har för mig att det var en del oklarheter. (Tidigare i alla fall) Kanske dags att påminna om det i samband med samma bild här ovan!

  Och självklart ljuger politiker, allt för att lura till sig väljarnas förtroende!

  24
 5. Jag ser hellre att det finns medborgarpartier, som ser till människors behov. De kan också värna miljön på bästa sätt utan att, som MP piska människor för att och göra dem till miljöslavar. MP vill nog helst se människor i lerhyddor och jordgolv med skattebetalningar, som främsta livsuppgift.

  15
 6. Såg denna polis debattera i Riksdagen. Han bör omplaceras till Mogadishu och öppna en pizzeria..

  38
 7. Poliser som gråtande knäböjer för BLM.Poliser som twittrar om sitt hat mot ”rasister”( SD).Poliser som utöver det tar offentlig politisk ställning i uniform.Nu har man dessutom på förslag att sänka kraven ytterligare för att få in folk på utbildningen.Finns det ingen snart som kan slå näven i bordet och säga att nu är det nog inom Polisledningen ? Herr Johansson gapar bara efter fler och fler Poliser men det är inte där skon klämmer….

  62
 8. Sitter han riksdagen är han inte polis samtidigt. Kan detta var ”föregivande av allmän ställning”, (eller nått sånt.) I så fall straffbart.

  51

Kommentera