4 thoughts on “Dagens

 1. Om det nu var dubbelt så många godkända civilingenjörer, kunde det varit från 1 till 2. Dubbelt så många. Den som använder fake news mest är tyvärr vår statliga propagandaapparat SVT.
  Många går dock i fällan att tro på vad dessa ljugande flyktingar säger. Utbildningsnivå var en självskattning av flyktingarna själva när de anlände till Sverige. Naturligtvis ljög dom om utbildningsnivå och arbetserfarenhet, när de ljuger om allt annat. Pass, betyg och intyg hade dom kastat på vägen hit.
  Därför välkomnar vi Åkessons förslag om att utvisa alla flyktingar som ljugit för att få nytta av sin lögn. Det innebär utvisning för 95% av flyktingarna som kommit till Sverige.

  35
  • Du tog orden ur mitt tangentbord. Det var precis exakt det jag tänkte skriva. Ibland undrar man vad som försiggår. En sak är vi nog alla eniga om, vi står inför en annalkande systemkollaps. När priserna på el och bensin går upp bör banken korrigera detta genom att sänka räntan. Nu höjer man räntan istället för att få samma effekt som på 80-talet. Jag vet folk som gav bort sina bostadsrätter och betalar av lånen fortfarande. Man skyller på FED (Federal Reserve) USA:s centralbank som huvudsakligen styrs av Citibank och JPMorgan. Nu vill man åter att folk ska gå från hus och hem för att därefter se till att lägenheterna/husen tillfaller bankerna.

   Det finns ingen ekonom i världen som skulle våga skriva det jag gjort ovan då de aldrig skulle kunna få ett arbete mer, men det finns en hel del pensionerade ekonomer som vågar ta bladet från munnen. Youtube kryllar av ärliga doers.

   25
   • Bolåneräntorna ligger idag på 1-2 procent. Det är svårt att sänka.

    På 1980-talet låg dom över 10 procent. Det är skillnad.

    2
    2
 2. Och arbetsgivare klagar över brist på kompetens!
  Media och politiker ljuger svensken rakt i ansiktet i syfte att tysta invandringskritiken.
  Invandring är enbart en belastning, invandrare är aldrig en tillgång!

  34

Kommentera