Kö till polisstationen när kunder vill anmäla de kriminella bröderna Fakhro

BROTTSLIGHET & INVANDRING. De kriminella bröderna Fakhro har i många år varit en följetång på bloggen. Fakhroklanen är ett släktbaserat kriminellt nätverk inom folkgruppen mhallami och har sitt ursprung i Mardin-provinsen i Turkiet och Libanon. Gruppen är även en av de släkter som finns med i svenska polisens så kallade klanrapport.

Mikael Karl Fakhro, tidigare Nabil Fakhro, och hans fem bröder drev den omdiskuterade Sularpsfarmen innan de gick in i trädgårdsbranschen och massa andra branscher. De använder välkända och välskötta företag samt svenska namn i sina referenser.

I Sverige är släkten mest verksam i Malmö och Helsingborg, men även i Lund, Arlöv, Bjuv, Trelleborg, Borås och Göteborg. Klanen har cirka 800 anhängare i Sverige och 95 procent av klanmedlemmarna bor i Skåne. En stor del av klanmedlemmarna har dömts för brott som utpressningar, mordförsök, vapenbrott och narkotikabrott. Fakhros har även släktkopplingar till släktnätverket Ali-Khan och Al-Zein-klanen. Släktnätverket finns också i Tyskland och har fått uppbackning därifrån vid konflikter och uppgörelser.

Nu är Fakhros aktuella igen. Företaget Lomma trädgård har den senaste veckan skickat ut brev till tidigare kunder där de kräver betalt för gamla fakturor. Under tisdagen var det kö till polisstationen i Lomma när arga kunder ville polisanmäla företaget, rapporterar SVT.

När SVT Nyheter Skåne besökte polisstationen i Lomma under tisdagen blev det snabbt kö. Alla kom med samma ärende – de ville polisanmäla företaget Lomma trädgård, som numera heter MSA Service Entreprenad Skötsel AB, för bedrägeriförsök. Anledningen är att Lomma trädgård den senaste veckan skickat ut en större mängd kravbrev till tidigare kunder.

Bara under tisdagen kom sju polisanmälningar mot Lomma trädgård in till polisstationen i Lomma. Totalt har polisen i Skåne under maj månad fått närmare 30 polisanmälningar mot företaget.

Bolaget drivs av de bröder Fakhro som tidigare låg bakom Sularpsfarmen utanför Lund.

SVT Nyheter Skåne har sökt Lomma trädgård för en kommentar. När en av bröderna svarar i telefon presenterar han sig som ”Peter Nilsson”. Han får frågan hur han ser på att det är många som menar att kravbreven är ett försök till bedrägeri, men lägger på luren utan att svara.

-Pettersson säger att Sverige borde utvisa dessa terrorister till Erdogans Turkiet, alternativt kalla in Anders Gustaf Dalman…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Kö till polisstationen när kunder vill anmäla de kriminella bröderna Fakhro

 1. De här bröderna har väl nu kvalificerat sig för utvisning många gånger om, tydligen vill inte myndigheterna bli av med dem.
  Klanen kanske har avtal om straffrihet?

  15
 2. Kärringarna i “rättsrötan” lägger ner alla anmälningar, för att gynna sina gunstlingar.

  37
 3. Erdogan vill ju ha gangsters utlämnade så det passar bra nu,ut med skiten.Då kanske magda får gå med i nato.

  28
  3
  • SD har ju i allt för många år nu jobbat i motvind. På 90- talet, då jag började rösta på dem var det nästan stormbyar mot dem.
   Och vad har SD egentligen kunnat gjort. Alla förslag som de lagt fram har ju motarbetats.
   Och bara för att förslagen kommit från SD har regeringspartierna inte själva vågat,/velat anammat dem och istället gjort tvärtom. Rena sandlådan
   Resultaten ser vi ju nu och nu är det nog tyvärr för sent att vända trenden. Vad händer om man börjar sparka ut klanmedlemmar? Den som i sin naivitet tror att dessa klaner inte kommer att protestera, kanske ska börja fundera lite på hur det ser ut i landet.

   24
 4. Den politiker som VÅGAR TALA KLARSPRÅK och följa upp det i handling är en vinnare!

  Var finns den politikern i Sverige?? Inte i S, MP, C, V, L, M men kanske KD och SD har någon sådan?

  Att vända stenar får inte bara bli ett talesätt utan verklighet. Kom ihåg det Magda (S).

  55
 5. Lite längre fram blir de en vinst för samhället, hälsar Stefan mytomanen Löfven.

  50
  3

Kommentera