Sover Annika Strandhäll (S) eller har hon blivit Sverigedemokrat?

VALET 2022. Klimat- och miljöminister Annika Strandhäll (S) Twittrar: Hej, moderaterna
och Ulf Kristersson detta är ert regeringsunderlag. Har ni några kommentarer till detta och någon borde kanske ställa frågan till Åkesson vad han menar, och varför?!?

Den 12 maj fattade regeringen beslut om bidrag till Migrationsverket för återvändande och återintegrering i Somalia.

Regeringen fatta sina beslut kollektivt. Regeringen vill att somalier återvänder. Dvs de är nu rasister. Så frågan är om Strandhäll (S) sov på sammanträdet. Vad menar regeringen och varför Annika?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Sover Annika Strandhäll (S) eller har hon blivit Sverigedemokrat?

 1. Vad Åkesson syftar till är att nu när de bevisat sin duglighet här så bör alla Afghaner och Somalier vända hem och visa samma takter där för en blomstrande framtid.

  12
 2. Valfläsk för att smörja svenska väljare, som lämnat partiet. Dessutom ger utredningarna sysselsättning och extrapengar till ett par trotjänare i partiet

  12
 3. Dissidenten , en nära vän har tillsatt henne . I de kretsar där detta sker är regeln att inte tillsätta någon som överglänser i gängse normer . Kakistokrati kallas systemet .
  Mvh Sjöström

 4. Regeringens benämning i sin mötesagenda ”återintegrering” av somalier till Somalia låter inte seriöst. Det räcker väl med återvandring. Vad har skett med somalier i Sverige, som kan kräva deras återintegrering till sitt hemland? Varför ska även återintegrering vara Sveriges problem? Om jag hör argument av regeringen, som att skjutningar har minskat och därför är allt på väg att bli bra så kan jag rysa av olust eftersom man sänkt kraven till ett samhälle där kriminella sätter ribban eller ställer villkoren. Det ska inte existera uppgörelser mellan kriminella med skjutvapen eller bomber på allmänna platser flera gånger i månaden. Vem har byggt det samhället, som snart ingen svensk känner igen sig i?

  54
 5. I vilket företag, organisation och förening som helst tillsätts en styrelse och man siktar på en bred och djup kompetens som möjligt för att säkerställa framgång. När man tillsätter regeringar i Sverige så strävar man sannolikt efter motsatsen då tex senaste sosseregeringar innehåller flera UFO’n som inte ens behärskar grunderna i det ämne man skall styra över, ex Strandhäll, Farnabar,Ygeman, Johansson, för att inte tala om tidigare pm Löfven som inte begrep något överhuvudtaget.

  71
 6. Svaret från moderaterna torde bli enkelt. Strandhäll kan ju först fråga Ygeman vad han menade med att ukrainarna måste åka hem.

  83
  1
 7. Ja hon sov, och som huvudkudde hade hon alla obetalda räkningar
  och betalningsanmärkningar.

  93
  1
 8. Annika Strandhäll har aldrig varit riktigt vaken. Med en hjärna, marinerad i ”livmoderjucie”, har denna riksbimbo inte haft kontakt med verkligheten, någon gång.
  Det är otroligt att ett sådant våp, kan tillsättas på en ministerposts!

  100
  1

Kommentera