7 thoughts on “Hjälp polisen hitta mannen 

 1. Enligt källor till Samnytt har mannen ett polsktklingande namn och bor i Rimbo. Han har flera domar mot sig, bland annat för olaga hot, hot mot tjänsteman, penninghäleri, rattfylleri, skadegörelse, stöld, våldsamt motstånd och mycket mer. Senast han dömdes var år 2018.
  Personer som träffat honom beskriver honom som ”väldigt högljudd och störande person”. Enligt en källa ska hyresvärden försökt få bort honom från hans boende, som är en hyresrätt.

 2. De kreativa hjärnorna i media visste att invandrare är mycket lättkränkta. Därför hittade de på “vita lättkränkta män” som epitet på svenskar som är kritiska till invandring och avvecklingen av Sverige. Glatt samarbetade de olika redaktionerna i Sverige och använde “vita lättkränkta män” i hundratals olika sammanhang.

  Vita män på landsbyggden har ju också använts som förklaring till SD:s framgångspolitik, landsbyggdsmännen har också sagts vara lågutbildade… som det visade sig att invandrarna allt som oftast är.
  Invandrarna är lättkränkta “hotar när de inte får som de vill”, det har vi sett miljontals gånger. Invandrarna som kommer hit för bidragen är enl statistik låutbildade eller outbildade.

  Vi har två tydliga beskrivningar på människor, media har applicerat dem på ursprungssvenskar för att tysta och skam-belägga kritiken mot invandring och avveckling av nationen Sverige. Vilken blodtörst!
  Beskrivningarna passar till 90% in på invandrare som svartarbetar, struntar i moms och sociala avgifter, förtidspensionerar sig osv. Skatterna höjs och Ingves vill införa fastighetsskatt och slopa ränteavdraget. DVS vi kan vänta oss några miljoner invandrare till.

  Med facit i hand så har globalisterna och media hållit invandringskritiken borta genom att applicera invandrarnas särdrag på svenskar. Vi kan också tydligt se en extrem vilja och kraft att avveckla Sverige som nation. Det måste vara ett oerhört starkt grepp som kopplats över maktens korridorer i Sverige. Det måste tagit decennier av arbete att samordna en fullskalig utrotningsattack på den Svenska nationen.
  Tyvärr ser jag inte en millimeter på att anfallsstyrkorna backar, snarare kopplar de sitt grepp hårdare i sitt hat mot ursprungssvensken. Det genomförs så kraftfullt att inte så många motiv dyker upp, ett är det att vi inte tog ställning mot adolf i andra världskriget.

 3. 44 uppeldade polisfordon efter Påskupproret gör väl inte saken bättre Lär ta 2 år att få fram 44 nya fordon minst gissar jag

  18
 4. Ett typiskt fall av muslimskt inavel. Kognitiv funktionsnedsättning. Ska bli intressant att höra av Löfven hur en sån kan bli en vinst för samhället lite längre fram.

  49

Kommentera