Tonårsflicka mördad – tre familjemedlemmar anhållna

BROTTSLIGHET & INVANDRING. I torsdags hittades en tonårsflicka i yngre tonåren död i en lägenhet i Nacka utanför Stockholm. Polisen larmades till platsen för att flickan tagit sitt liv.

Men sedan kom det uppgifter som gjorde att vi inledde en utredning gällande mord, säger polisen presstalesperson Ola Österling.

Tre personer har nu frihetsberövats i ärendet misstänkta för mord. Polisen genomför en teknisk undersökning på den misstänkta brottsplatsen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Tonårsflicka mördad – tre familjemedlemmar anhållna

 1. Vi har fått det som röstats fram… Sveriges första ”feministiska” regering… jo pyttsan… känslostyrda maktgalningar med dubbla måttstockar utan konsekvenstänk.

 2. Vårt kära Sverige har ryckts upp med rötterna.
  De skyldiga sitter i riksdagen.

  38
 3. Det här har riksdagen vetat om läääääänge!
  Eftersom de inte satt stopp för skiten så måste de tycka om företeelsen.
  Stackars barn!

  31
  1
 4. Få se om det svenska rättsväsendet förmår sig ge dessa tre långa straff samt, som grädde på moset utvisning för evigt.

  53
  • Nåja, utvisning är väl lite mycket att hoppas på. Det blir väl som vanligt att åklagaren glömmer att begära det eller så verkställs inte den delen av domen. Kanske svenska domstolar när det gäller utvisningsdomar ska i domen skriva ett tillägg om att utvisningen faktiskt ska verkställas på riktgt.

   31

Kommentera