Ukrainas armé är bra för att den består av ryssar

UKRAINA. Den ryske senatorn Frants Klintsevich säger i rysk tv att anledningen till att det inte går som planerat för Ryssland under kriget i Ukraina beror på att den ukrainska armén är ”en av de starkaste och mest vältränade” i världen, skriver BBC:s reporter Francis Scarr, som specialiserat sig på att följa rysk tv och uttolka budskapen för BBC:s publik.

Anledningen till detta, enligt Klintsevich, är att armén består av ”ryska soldater och officerare med exakt samma mentalitet som oss”.

-Pettersson börjar få svårt att hänga med. Om Ukrainas armé är bra för att den består av ryssar, vad består då den ryska armén av?

Och eftersom ryssarna jagar nazister i Ukraina, är det ryssar som är nazister…

Sammanfattning: Enligt Ryssland slåss ryssar mot ryssar för att rädda ryssar från ryssar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Ukrainas armé är bra för att den består av ryssar

  1. ja det ligger något i det man pratar samma språk..
    och iden at dela upp Sovjetunionen i mindre stater är väl inget som gemenman förstår . det förkarat ju också varör ryssana inkallar värnpliktiga så långt bort som möjligt . det ger ju en möjlighet att dom inte förstår varsndra språkligt i alla fall

    2
    1
  2. GÖTEBORGSPOSTEN 2022-05-20: ”Under natten har polisen i Väst blivit larmade om sju åldringsbrott i Borås. I samtliga fall ska en man ringt hem till äldre personer och sagt sig vara från polisen – för att sedan vilja komma och hämta kontanter och smycken. – Vi vill varna äldre personer och informera om att polisen inte arbetar på det sättet, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.”

    I Borås upprätthåller kommunpolisen Nadim Ghazale lag och ordning.

Kommentera