Märta Stenevi har fel om politisk eftersatta områden

VALET 2022. I gårdagens partiledardebatt talade Miljöpartiets språkrör om politiskt eftersatta områden och att det inte är ett invandrarproblem. Stenevi vill att det satsas, som det gjorts i 30-40 år utan att det hjälpt. Utanförskapsområden har högst skolpeng, flest fritidsgårdar, mest föreningsbidrag och miljarder i upprustning, kan man verkligen kalla dem politiskt eftersatta då?

Märta Stenevi och Jimmie Åkesson. Bild: SVT

Jimmie Åkesson, talar om riktigt politiskt eftersatta områden. Norrlands inland, men där kastas det inte sten på blåljuspersonal, där brinner det inte polisbilar för många miljoner…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Märta Stenevi har fel om politisk eftersatta områden

 1. Vilket pladder den stendumma mp-muppen presterade i partiledardebatten igår. Det var ingen hejd på hennes munväder. Hon stal 90% av taltiden mot Jimmie Åkesson utan att någon fick tyst på henne. Vansinnigt långa utläggninga om oväsäntligheter är något som karaktäriserar både hon och centerhäxan.

  11
 2. Märta Stenevi är om möjligt ännu mer förvirrad än Åsa Romson. Och det vill inte säga lite.

  16
 3. Sista veckan varje månad är morsan och jag utan stålar.
  Från den 20 ungefär till den 24 brukar vi bryta upp lite gatsten och slänga på bängen.
  Å plötsligt är vi proppmätta å livet leker
  Så Stenevi,s teorier stämmer nog .
  Å att upploppen inte har med invandringen att göra har vi räknat ut för länge sedan .
  Det beror helt på dinga politiker .

 4. Hon tillhör queerteoretikerna, feministerna och globalisterna. Hon vill förstöra Sverige. Hon anser att allt tillhör alla. Hon godkänner inte nationerna och dess gränser. Hon tycker vi fått för mycket och nu ska vi dela med oss. Hon ser sig som en vakare över invandrares axlar och går upp i skydd för dem när invandrarna betraktas objektivt.
  Med det i bakhuvudet så blir det enklare att förstå hennes resonemang!

  23
 5. I denna debatt igår parallellt med Stenevi så gick Annie Lööf till angrepp mot Jimmie Åkesson för som hon sade att han ville utvisa hela familjer. Att han inte tog hänsyn till om den oskyldiga lillasystern eller mormodern blev utvisad. Har träffat på massor av mellanöstern kvinnor som bär sig otrevligt och osympatiskt åt. Bland annat 2 tjejer av arabiskt påbrå som hånade kunder på en frisörskolor där de var elever. De föringades för att de ansågs vara fattiga och inte betalade ett fullt pris hos en frisörsalong med färdigutbildade frisörer. Bli utskrattade på en restaurang av småflickor i 10-årsåldern iförda hijaber ivrigt uppmuntrade av vuxna kvinnor iförda i samma mundering. Bli utskrattad och hånad i en affär av en tonårig muslimsk tjej iförd lyxig hijab och flotta märkeskläder. Dessa kvinnor och flickor anses ha skyddskäl och ha ömmande behov av uppehållstillstånd i Sverige. Hade jag varit minister för SD och hade haft hand om migration skulle jag utan att blinka även utvisa dessa.

  35
 6. Hon kör hårt med socioekonomiska skäl till att vissa beter sig som idioter,
  men det har hänt flera gånger att figurer har kommit hit ena dagen och
  är ute och begår brott dagen efter. Jag tror inte hon har en susning om vad fattigdom är, för i så fall skulle väldigt många Svenskar vara brottslingar.

  Men det är lättare att predika Amsagor än att erkänna att det är deras
  naiva och blåögda politik som ligger bakom den grova importerade
  brottsligheten, det märks ju också när många flyr genom tio länder för att
  ta sig till just Sverige, då är det inte krig dom flytt från, utan till ett bättre liv!

  48
 7. ”Wahnsinn ist, immer wieder das Gleiche zu tun und andere Ergebnisse zu erwarten.” (Albert Einstein)

  18
  1
  • Sehr richtig! Märta Stendum m fl förespråkar dalt. Hjälper det inte med dalt, så försöker man med ännu mer dalta.

 8. Stenvi, sicket stolpskott tydligen tror hon att bidrag till de som inte vill bli svenskar ska göra dem till arbetande svennar.
  Om viljan finns eller tvånget är där i form av inget bidrag längre så kanske någon gör ett försök, men mer bidrag och tycka synd om är fel väg.

  52

Kommentera