Dispyt om laddstolpe urartade till misshandel

ELBILAR. Flera personer blev oense om vem som skulle få plats först vid en laddstation för elbilar i norra Rotebro vid 21-tiden på torsdagen i förra veckan, skriver Mitti Sollentuna.

Laddstolpe, exempel

Ingen ville vänta och på något sätt har argumentationen gått över styr och situationen urartade. Det är första gången jag stöter på den här typen av problematik, att man blir osams på grund av en laddstolpe, säger Kristian Bergström, kommunpolis i Sollentuna.

Totalt fyra personer ska ha varit involverade i bråket, och polisen har rapport om lindriga skador hos de inblandade.

Vi har fått in en anmälan och en motanmälan om misshandel, så nu ligger det som ett misshandelsärende hos oss, säger Kristian Bergström.

-Pettersson säger att stämningen verkar ha blivit laddad.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Dispyt om laddstolpe urartade till misshandel

 1. Undrar om det var fyra svenska vita män eller om alla tillhörde det som brukar kallas en gruppering. Jag har mina aningar. Fyra svenska män börjar väl inte slåss på stan.


 2. …Grönköpingbladets definination av ”MISSHANDEL” gissar jag
  lyder …handelsställe där sex säljes över disk (typ?)

 3. Så har mångkulturen etablerats i Rotebro ” en djäla fet fight vi hade om en laddstolpe broschan, eller?”

  15
 4. Elspark är billigt och hyfsat bra. Kostar 1 krona att ladda och man tar sig 15km på det om man kör på sport mode (15km/h). Jag tycker det är väsentligt billigare än t.ex. moped och de låter mindre. Enda nackdelen är de små hjulen och att man inte kan sitta samt lång laddtid (3 – 4 timmar).

  För att kommentera ovan:

  Rotan är ett skitställe, Christer Pettersson bodde där t.ex. Men detta är eftersom etnicitet inte framkommer naturligtvis inkräktare från fjärran land. Vår regering måste vara hotad för att ta de beslut man gör. När vi inte hade feminism och mångkultur och miljötjafs var vi klart rikast och lyckligast i världen. Nu är det annorlunda, mucket annorlunda.

  18
 5. Antagligen brunkol? (Men det är en annan fråga). Att kärnkraften stängs ner är vansinne!

  16
  1
 6. Stenbock
  Vad gör det om man har lite olika åsikter.
  Ibland håller jag med inläggen ibland inte.
  Jag skulle aldrig läsa en blogg om jag höll med om allt där, det blir ju helt ointressant och man lär sig ingenting.

  12
  6
  • Öskute, man kan nog läsa en blogg där man håller med om allt, att du läser och håller med behöver verkligen inte betyda att du kände till de fakta innan och då borde det rimligtvis vara intressant.

   3
   5
 7. Jag vet inte och har ingen bred kunskap om detta, därför kollar jag fakta, det gör väl alla innan man skriver något?

  Det finns så mycket alternativmedia och skumma uppgifter på nätet så man måste alltid dubbelkolla allt man inte kan, eller är säker på.

  Att sprida vidare lögner gör bara att man förlorar sin trovärdighet! Antagligen sprider man dynga nästa gång också när man påstår något!

  Till sist, det är inte JAG som ska skriva och ifrågasätta deras uppgifter. Det är DU som ska göra eftersom det är du som har förlorat din trovärdighet på deras uppgifter. Jag skiter väl i det!

  17
  16
  • Anton:
   Men att komma med mot-uppgifter mot allt o alla inlägg på bloggen,har du/ni tid över för….
   Är ni en hel grupp som sitter på en viss plats,och gemensamt söker sabba bloggen ?
   Märkligt är att det vid dina inlägg,a l l t i d inom några minuter dyker upp 6-8 stycken med era ”ned-tummar”…

   11
   11
   • Jag kommenterar i stort sett bara putinkramare! Enstaka andra inlägg också… Det är inte så intressant att kommentera sådant man håller med om, däremot när någon sitter och ljuger eller fantiserar är det intressant… Trolljägare kan behövas när det sitter en liten grupp och skriker pk, msm, globaliseringssvin och liknande om allt de inte förstår eller gillar. Trollen känns igen på att de aldrig kan redovisa något underlag för sina uppgifter. Det är en liten grupp men de hörs rätt mycket, ofta osammanhängande pladder. Ger man dem fakta så blir de arga och sura… ha en fortsatt trevlig dag!

    12
    4
 8. Batteribilar, vilket jä…a skämt!
  Inget ont som inte för mer sig ännu mer ont!
  Jag saknar etnicitet på dom som bråkade, eller är det som vanligt primitiva folkslag från nån avlägsen muslimsk kamelkultur!

  45
  34
 9. Då har troligen även El-bilar blivit populära bland de nyinflyttade Beduinerna…
  Vad gäller de betr, ”laddstolpar” är inte Abzurdien de enda som lider brist på sådana.
  I Charlottenburg,en stadsdel från Berlin (ett par 100.000 invånare) finns en (1) sådan tillgänglig för de enl.PK,så populära fordonen till tjänst !
  Nåja,”inget gott utan det har något ont med sig”..

  34
  28
  • 1055 i Berlin varav 78 stycken i Charlottenburg hittar jag vid en enkel sökning. Har jag missförstått något eller har jag bevisat att du bara hittar på massa saker. (Jag förstår att du inte gillar siffror och statistik.)

   20
   14
   • Anton:
    Fick denna uppgift för några dagar sedan av/i RBB (lokala TV för Berlin) Skriv och uttryck din breda kunskap till dessa.,.Troligen vet du bättre än dem !!
    V.g. en länk direkt:https://www.rbb-online.de/unternehmen/service/service-redaktion/
    Sedan tycks det ju vara så,att oavsett vem som plitar ner något på bloggen,faller det i osmak hos dig och några till !

    19
    20
   • Anton har helt rätt. Tyskland och Berlin har hög täthet av laddstolpar, och de har ett stort antal elbilar i trafik. För en helhetsbild av miljöpåverkan kan intresserade läsare söka information om hur tyskarna genererar elektricitet till dessa laddstolpar m.m.

    10
    5

Kommentera