98 % är män med annan etnisk bakgrund

BROTTSLIGHET & INVANNDRING. Svenska politiker och poliser borde studera Danmark. ”Om en gruppering består till 98% av män med annan etnisk bakgrund än dansk så blir det den gruppen man fokuserar på” säger dansk polis. I Sverige surrar Morgan Johansson (S), Annie Lööf (C), Linda Snecker (V) med flera om att det är rasism att peka ut de 98 procenten.

Från Christian Bliksted

-Pettersson säger att när det gäller de aktuella koranupploppen är drygt 130 personer identifierade som stenkastare och bilbrännare. Rättsväsendet klarar inte av att häkta alla, det beror inte på att rättsväsendet är underdimensionerat utan på att vi har importerat för många kriminella. Av nio häktade är åtta utländska medborgare i Somalia, Syrien, Irak, Irak, Somalia, Syrien, Syrien och Tadzjikistan. Den nionde har också utländsk bakgrund men är svensk medborgare. Alla borde utan tvekan utvisas, de utländska medborgarna direkt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “98 % är män med annan etnisk bakgrund

 1. Man ändrar inte mentalitet, om man blir svensk medborgare. Man är fortfarande utlänning i sinnet, livet igenom, innerst inne, där man kommer ifrån.

  Se till dig själv, skulle du bli syrier, och gå till fredagsbönen i moské n, bara för att du blev syrisk medborgare???

  En utlänning, är och förblir en utlänning, även inför sig själv, livet igenom. Det spelar ingen roll var man bor, eller hur integrerad en person än är, så är denne, innerst inne, ändå där denne kommer ifrån, livet igenom, något annat är myt!!!

 2. Det är därför Danmark är en fungerande nation och Sverige befinner sig i fritt fall.
  I Danmark betyder intelligens, bildning och sunt förnuft något.
  I Sverige är det de dumma, obildade och hyperemotionella som har makten.

  11
 3. Enligt poliser som jobbar ute i samhället så tappades kontrollen för över 20 år sedan!
  De berättar också att deras chefer beordrar tystnad ang invandrarproblemen. Alla frågor ska hänvisas till de queerifierade kommunikatörerna och pressekreterarna.
  När det är så viktigt att tysta ned ett livsfarligt problem måste det ligga oerhörda skäl bakom, jag misstänker att utrotning av vit svensk kultur är det oerhörda skälet.

  14
 4. Nu skall polisen viss satsa på A-traktorer och bilar som spelar hög musik.. dvs unga Svenska män. man vill utrota dessa brott skriver man..

  21
  2
 5. Jag är så tröttttt på att man aldrig gör konsekvensanalyser och i och med det är allt bra enligt politiker. Gjordes det konsekvensanalyser så skulle samhället förändras i stort till det bättre. Allt blir sämre stadigt. På alla plan och detta accepterar folk.

  Jag har ett förslag, det är att demonstrera mot de folkfientliga media, på gärdet, gärna med en flaska vin och en grillad kyckling utanför SvT-huset. Vi bör demonstrera mot den propaganda det huset pumpat ut så länge jag minns. Men man bör naturligtvis demonstrera även mot vanlig media med dubiösa ägarförhållanden som även de visat i alla år att folkets väl vill man inte. Korruption, nepotism och dubiösa ägarförhållanden.

  Varje söndag borde protesterna vara, åtminstone när vädret tillåter. De har bidragit till bostadsbristen, arbetslösheten (även för hyggligt folk), invandringen, skjutningarna, att bidragssystemet dräneras av utländska lycksökare. De är så illa tycker jag att man undrar om inte landet styrs av illvillig främmande makt med maffiametoder, för hur kan 90% av besluten tas emot folks bästa?

  32

Kommentera