Bill Gates om galna teorierna: ”Man måste skratta åt det”

TEORIER. Efter pandemin har vissa konspirationsteoretiker börjat skrika efter honom på gatorna. Det berättar Microsoftgrundaren Bill Gates i en lång intervju med BBC.

Och det är hemskt.

Bill Gates

Under pandemin startade en konspirationsteori som går ut på att Bill Gates försöker spåra människor genom mikrochip i covidvaccinen. Idén har växt fram eftersom Gates satsar stora summor pengar på utvecklingen av vaccin.

Man måste nästan skratta åt det för att det är så galet, säger Gates.

I intervjun berättar miljardären också om sin relation med Elon Musk, pratar om skilsmässan med Melinda Gates och medger att det var ett misstag att träffa sexbrottslingen Jeffrey Epstein.

-Pettersson är övertygad om att Bill & Melinda Gates Foundation, som är världens största välgörenhetsorganisation, försöker och gör gott om det sedan är vacciner, bekämpa aids eller lösa världens energiproblem med kärnkraft.

Jag har svårt att förstå dem som tror att en av världens rikaste som skänker bort miljarder är ute efter att tjäna mer pengar. Ville Bill Gates tjäna mer hade han inte lämnat Microsoft år 2006…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Bill Gates om galna teorierna: ”Man måste skratta åt det”

 1. Hmm…, vem vet??? Han verkar vara en lurig person, tycker jag! Och inblandad i vaccinindustrin, snarare bevisar att det är nåt skumt! Han är ju vänster, så det stänker om det också!!!

  Se bara hur mycket skit vaccinerna har förorsakat!!! Men så tycker och anser jag, Pettersson!!! Jag vet vad du tycker, mycket antagligen, för att du måste bekräfta ditt val, inför dig själv! Men vi ska inte gå in på den diskussion igen, tycker jag! Vi vet vad vi står, och det räcker så!

  17
  1
 2. Bill Gates är en synnerlign falsk, grym och mycket opålitlig människa -bl.a med nära kopplingar till pedofilen Epstein.
  Gates är av samma skrot som gode vännen juden Soros.
  Båda hade stora intressen i ”vaccinet” som påstods skydda mot kovid, men som istället skadade människorna och än har vi inte sett vidden av alla skador. Extremmedia mörkar och skyddar storskurkarna som vanligt!

  37
  3
 3. Skänker bort pengar som genererats via generationer av mediokra operativ system
  ofta baserade på kod som de ofta inte har en aning om hur den fungerar p.g.a. av det mesta köpts
  och/eller på gränsen till stulits.

  Det är väl alla Windows användare som finansierat Bill & Melinda Gates Foundation ?
  Typ Swedbank med resulterande konto potpurri via ”uppdatering” för ett tag sedan.
  ”Make to break” funkar fint gentemot flata kunder, varav flertalet befinner sig i Europa !?

  Fortsättning följer, som MS genom köp av Github försöker infiltrera open source rörelsen samt gör ett nytt försök med superdatorer(det första var en katastrof), som exklusivt drivs av operativ systems produkter från Linux foundation, så även MS nya superdatorer varav en gått upp till tionde plats på TOP500 listan.
  Med dom pengarna borde deras maskin vara i topp, men är långt ifrån regerande Fujitsu Fugaku.
  Gates & CO är endast drivna av mänsklig dumhet (konsumenter) och Börs oligarker
  som nästan enbart exploaterat av andra utvecklad teknologi som väljs/distribueras av företags ledningar bestående av marknadsförare, psykologer, ekonomer, och jurister.

  33
  8
   • Se till att du uppmärksammas/följs av TOP500 supercomputers Twitter konto så kan vi diskutera direkt via DM. xMeshman är mitt alias. Varken Bill Gates eller Elon Musk finns där. . .

 4. Måhända är Bill & Melinda Gates Foundation något mer ärliga, med viss reservation, jämfört med Clinton Foundation som förskingrade hundratals miljoner av hjälpern till Haiti efter jordbävningskatastrofen.

  32
  5
 5. Jag har svårt att förstå att någon finner tillit till en Foundation som går med vinst kan ges respekt från allmänheten ???

  34
  7
   • Minns att det framfördes så i många medier för ett par år sedan sant eller osant kan bara revisorerna veta, men vad jag genom livserfarenhet vill jag påstå att de som smittats av ”penningdjävulen” så finns det sällan någon återvändo de söker bara andra mer legitima sätt att tillförskaffa sig värden !

    38
    7

Kommentera