Sverige kan bättre…

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Efter två år av digitala firanden samlas i år socialdemokrater och fackliga företrädare runt om i hela landet under första maj. Partiordförande Magdalena Andersson talar och deltar i Stockholm och partisekreterare Tobias Baudin talar i Malmö och Landskrona.

-Pettersson är väldigt konfunderad över att polisen gett S tillstånd att demonstrera över hela landet. Jag menar det är troligen fler som blir kränkta av att S kallar sig arbetarrörelse än de som kränks av brinnande koraner.

Nåväl, Sverige kan bättre är årets S-slogan och där håller jag utan vidare med till 100 procent. Sverige kan mycket bättre. Frågan är varför S inte visar det, de har ju trots allt haft makten sedan 3 oktober 2014, i snart åtta år och facit hittills ligger närmare “Vi river landet”.

Tobias Baudin är partisekreterare för Socialdemokraterna (SAP). Baudin är 47 år, född 1974 och påstår att han avskyr det socialdemokratiska klassamhället han växte upp i.

Steget Efter

Demonstrationstågen har startat eller startar snart runt om i landet. Det är intressant att se socialdemokrater som demonstrerar mot sig själva…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Sverige kan bättre…

 1. Hela prylen är patetisk. Om socialdemokratin ”kan bättre”, varför då inte visa det, under någon av de många mandatperioderna. Genom att springa runt på gatorna med ett dylikt budskap, år efter år, och inte uppfylla sin önskan, gör att man kan misstänka, att det hela bara ingår i ”klubben för inbördes beundran”.


 2. tyvärr inte… alltför korkade politiker med
  en ännu mer korkad väljarkår…mörkret
  är bedövande på vår plätt på jorden 🥴

  12
 3. Varför ger polisen dessa extrema extremister tillstånd för sina politiska sammankomster, medan andra som t.ex. bara vill bränna en gammal bok, nekas?
  Jo, därför att vi lever i en socialistisk diktaturstat!
  Ett land där friheten och självständigheten tas ifrån oss varje dag. Detta sker genom skapandet av nya påhittelagar, förbud och galna regelverk utan någon som helst förankring i verkligheten.
  Socialisterna är ett ytterlighetsparti, längst ut på vänsterkanten, ett farligt parti som gör allt för att förstöra Sverige och allt för att skapa en skandinavisk islamsk stat!
  Socialisterna bör terrorstämplas!

  31
 4. Vilket hyckleri..Man skäms…
  8 år vid makten …kom individen på det nu..
  Våra förfäder vrider sig i graven..

  21
  1
  • Och hundra år totalt med korta avbrott.
   Svaret är att de inte kan bättre.
   De demonstrerar mot sig själva

   12
  • spec. de som kola före år 1718 sprattlar å klöser i iver och vill
   komma till undsättning…till oss som ännu inte gett upp hoppet
   …de som mula efter carlius rex sorti, stora flertalet inte ens värda
   att slå fan i arslet me ens en gång (mjäkiga bögar å flator, usch)

 5. Ha ha ha!

  Agerar de stödgrupper för de konservativa??? 😀

  Har de fått totalbryt??? 🤣

  SÅ LÄMPLIGT INFÖR VALET!!! 😁

  18
  1
 6. Inga religiösa friskolor som nu får del av penningar som är till för att lära våra barn bl.a. ett och etikett men inte rabbla suror ur koranen.
  Vi underlättar för en vedervärdig religion att växa sig starka i vårt eget land med mål att ta över styret.

  29
 7. Är det OK att kasta ägg på dom, eller blir hönorna kränkta då??

  34
 8. Nu har ju sossarna ej majoritet i riksdagen. Lagar skatter osv bestäms av riksdagen, så flera är ansvariga för den politik som förs.
  De andra partierna är också ansvariga tex i att hitta kompromisser som kan gynna
  olika grupper. Ta tex frågan om religiösa friskolor, där borde alla partier tillsammans försöka hitta en lösning och inte vara taktiska bara. De är farliga i vårt sekulära samhälle.

  19
  11

Kommentera