Panik på flygplats i Israel

UTRIKES. En amerikansk familj orsakade skräckslagna reaktioner på flygplatsen Ben Gurion i Israel under gårdagen. I säkerhetskontrollen visade familjen upp en odetonerad granat som deras barn hade hittat under semestern och tänkt ta med hem, skriver Sky News.

Granaten och flygplatsen

En man ska ha förts till sjukhus efter att han skadat sig när han försökte fly över ett bagageband, uppger lyftfartsmyndigheten. Familjen tilläts gå ombord på flygplanet efter att de frågats ut av säkerhetspersonal.

-Pettersson säger att det finns folk till allt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Panik på flygplats i Israel

 1. Tja, har den inte exploderat på vägen till flygplatsen lär den knappast göra det där heller.
  Men jag funderar lite på hur dessa föräldrar tänker när släpar med sig en odetonerad granat som de hittat?!? Jag menar, har de inte sett ”Hurtlocker” eller någon av alla de andra amerikanska filmerna som handlar om sådana saker?!?

  18
  • Tony
   Har du redan glömt bort vår ex statsminister Stefan Löfven. Har var definitivt så korkad, så att han inte kunde upptäcka det själv.

Kommentera