Men jobbet då?

Klimatkommunister har ägnat de senaste veckorna åt vad de kallar ”civil olydnad”. Vilket i korta dagar innebär att de med olika metoder hindrar trafik från att komma fram. Samtliga journalister som sänts ut glömmer att ställa den ytterst relevanta frågan.

I helgen intog ett antal klimatkommunister Stockholm där de hindrade trafiken att passera i korsningen Kungsgatan/Sveavägen. Klimatkommunisten Caroline Andrén uttalade sig så här till Expressens reporter.

Den relevanta frågan infinner sig efter denna och andra demonstrationer där dessa klimatkommunister bedriver ”civil olydnad”.

Men jobben då? Jobbar ni inte?

Vi har sett hur klimatkommunister hindrat trafiken på morgnar, under dagen och kvällen. Klimatkommunisten ovan, som förövrigt är presstalesperson i Extinction Rebellion, uppger tydligt att de vägrar lämna gatan och med tanke hur saktfärdiga regeringen är, så lär de bli sittande i korsningen Kungsgatan/Sveavägen ganska länge.

Så vad säger arbetsgivarna om deras frånvaro eller har de möjligen inga jobb att försörja sig på? Googlar man lite på klimatkommunisten ovan så framträder en yrkesdemonstrant som syns deltaga i diverse aktioner, inte bara mot bilister….om hon nu inte ägnar fritiden åt sin konst.

10 thoughts on “Men jobbet då?

 1. Att demonstrera är en sak, att obstruera och förstöra för andra tills man får som man vill är något helt annat och hör inte hemma i en demokrati.

  Det finns en sorts människor som saknar förmåga till djupa, äkta känslor och de kompenserar sin brist med att förstöra för andra… det ger dem makt och de kan åtminstone erfara känslan av att vara överlägsna, att vara förmer än sina offer. De är små-Putins oberoende av vem som försörjer dem.

 2. Hur tänkte kärringjäveln få ut sina bidrag i framtiden om hon och hennes anhang hindrar vanligt hederligt folk att ta sig till jobbet?

  21
 3. Klimatkommunister haha 😂 fyndigt, och en del av dom är säkert klimakteriekommunister. Kommunistisk snorvalpar är dom vid alla förhållanden.

  32
  1
 4. De här människorna är bara ute för att djävlas med vanligt hederligt folk.Arbete vet inte vad det är. Skulle lära dom att kliva upp på morgonen klockan 04:15 för att sen traska iväg till jobbet som slutar vid 16.00.
  Det är ett rövar pack som inte har något vett innanför pannbenet.
  Var de får sin lön ifrån? Där tvistar de lärda. Kan ju vara media, kan vara nån som tycker om kaos. för inte äter de mask o torkat gräs. Nä! Nån djävel betalar dom.

  44
  1
  • Dom äter insektsburgare eller vegant och cyklar runt med lådcyklar på trottoaerna, iklädda cykelhjälm för att skydda något som inte behöver skyddas. Och så, såklart tillhör dom Stenevis och Bolunds Sverigehatande zvanz.

   27
 5. Frågan är vem som finansierar dessa demonstrationer. Vi vet från andra länder att Putte och Moskva brukar finansiera ”miljögrupper” som ska genomföra protester och demonstrationer när de t.ex. vill borra efter gas i Europa. Bara för att rysk gas inte ska få någon konkurrens.
  Detta trots att det finns gas under EUs länder för att försörja EU de närmsta 60 åren eller längre.

  28
  10
 6. En mycket relevant fråga, förbannade snorungar. Att demonstrera är ett sätt att klaga, att hindra trafik är en brottslig handling.

  70

Kommentera