Medias hets mot svenskar

MEDIA. Taher Mohamad Amini, född 1981, medborgare i okänt land, med tolkbehov på persiska misstänks ha våldtagit kvinnan och kastat ner henne i hålet när hon klargjort att hon inte ville gifta sig med honom, kallas av svenska medier för hallänning och svensk.

-Pettersson säger att media är vidriga och borde dömas för hets mot folkgrupp.

Enligt SVT är Mohamad Amini hemmahörande i Halland trots att han nekades asyl år 2017, men lyckats hålla sig kvar i landet på grund av naiva myndigheter.

Mohamad Amini är hallänning och svensk enligt flera medier.

Men det stoppar inte där, en kriminell person som borde varit utvisad misstänks för mordförsök och våldtäkt. SVT ”granskar” och lyfter ”trasigt stängsel” som problemet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Medias hets mot svenskar

 1. SVT har hittat en genialisk lösning för att minska dödligt våld i samhället. Polisen ska ut i bergslagsskogarna och stängsla gruvhål.
  Naturligtvis, och det väntar SVT med att rapportera, (de har säkerligen redan ”granskat”) måste dammar, diken, sjöar m.m. förses med olika typer av drunkningsskydd och alla fönster i bostäder över markplan vuxen-säkras. Någon sorts licens för att koka upp vatten och hetta upp matolja bör också införas. Det finns så många korrekta sätt att förebygga våld.

  Jag är fullt medveten om att stängsel kring t.ex. gruvhål är viktiga ur säkerhetssynpunkt. SVT har, på ett kopiöst dumt sätt, använt detta faktum för att peka ut någon annan skyldig, möjligen för att både förminska det bestialiska brottet och försvara ”hallänningen” samt svartmåla polisen som de ”sökt för en kommentar”.

  24
 2. Något som övergår mitt förstånd är varför Svenska Medborgare väljer att
  till ex. lägga pengar på att köpa skitblaskorna från Stockholm, och samtidigt
  bli förnedrade av dessa vidriga journalister, det går jättebra att klara sig utan
  dem. 100 tusen ex per blaska i minskat upplaga hade nog kännts på
  kontot. För varje sparkad enögd journalist är en samhällsnytta.
  Det Tvångsfinnansierade (S)VT och (S)R är där inget att göra åt ännu, men
  det kan komma andra tider även för dem.

  37
 3. Bedrövligt att smeta svenskhet, på dessa högt kulturellt utvecklade framtidshopp. Då de nu har nått en utvecklingsgrad, som inte ens Darwin lyckades förutse.
  Allvarligt!
  Personligen är jag djupt kränkt av påståendet, att missfostret stämplas som hallänning.

  39
 4. Båda Partiorganen Socialistisk Veritas Television och Socialistisk Radio har nu gått in i fullt valläge där de gör allt för att lyfta fram Partiet till makten. Ovan är bra exempel på detta. Annat exempel är att SVT i morse försökte lyfta fram frågan om att bråk i klasserna beror på vinster i välfärden och lät skolministern rapa upp ett valtal medans de leende lyssnade på henne.

  45
  1
 5. Lägg ner all Svensk hycklarmedia det är bara dölja och ljuga i allt som skrivs och görs,vill man kommentera
  något så ska det legitimeras med bank id,hur fan står dom som jobbar med det,är allah hjärntvättade?

  60
 6. Det är nog slut med Sverige…endast ett minne av fornstora dagar …till ett slags läger getto 2023.

  57
 7. Genom att inte berätta att det är en afgan så får inte invandringskritiska fakta till sin kritik.
  Det är för media viktigt att inte invandringskritiska får fakta om invandringens nackdelar.
  Media är däremot måna om att ta upp positiva delar med invandring.
  All mörkning av invandringsbrott är alltså politik I en sverigenedbrytande riktning. Ett sätt att resonera för att bevisa public services politiska engagemang.

  34
 8. Det kan ju här och nu vara läge att påminna om hur några ”svenskar” för några år sedan greps för en gruppvåldtäkt på en finlandsfärja, ”svenskar” var dom enligt media tills dess att finsk polis begärde att få dit somaliska tolkar till förhören med dom gripna ”svenskarna”!
  Det var då man kunde konstatera att somalier som våldtar pekas ut som svenskar, medan somalier som spelar bandy benämns som somalier!
  Om inte detta är hets och förtal mot folkgrupp, vad är då ”hets mot folkgrupp”?

  80
 9. Vid närmare eftertanke, om media inte kan gå ut med att gärningsmannen var en afghan varför kan man då gå ut med att han var hallänning? ( vilket han definitivt inte var, dvs såvida jag som smålänning inte räknas som stockholmare om jag flyttar dit i veckan!? )
  Varför inte bara säga att det var en människa, då blir ju ingen kränkt och nyheten fortsätter ju då att behålla sitt innehållslösa och meningslösa syfte med att inte informera om någonting!

  26
  1
 10. Ok en ”Hallänning” har begått ett vidrigt brott, men vad är det i jämförelse med alla jävla Östgötar som ställde till med rena upplopp och försökte stena poliser till döds i Linköping och Norrköping bara för att en dansk eldade upp en koran?
  På ta om det, varför uppgav media att det var just en koran?
  Jag menar varför sa man inte bara ”en bok”!?
  Rörande just detta, varför inte lägga en koran i framrutan på varje bil i våra utanförskapsområden, då borde ju bilbränderna upphöra helt!

  74
 11. Tramset med att hela tiden censurera att gärningsmän är invandrare när så är fallet är helt sinnessjuk, enligt media är detta inte relevant då gärningsmannen likaväl hade kunnat vara en svensk!?
  Visst men eftersom allting alltid kan vara något annat så behövs ju i så fall inga nyhetsmedier.
  Varför nämna att ”rånarna försvann i en svart bil”, vilket är en typ av nyhet vi ofta får ta del av?
  Jag menar kunde bilen i så fall inte lika väl ha varit röd eller vit?
  Och varför gå ut med hur många som dog i drunkningsolyckor under det gångna året, kunde dom inte lika väl ha omkommit i trafikolyckor?
  Varför inte bara säga som det är istället för att förvränga en nyhet till ren desinformation?

  71
 12. Ingen infödd nordbo uppvaktar kvinnor med detta primitiva tillvägagångssätt. Insåg direkt att det var något lurt.

  53
 13. Men om han nu är svensk, så borde det väl inte vara några problem för SVT att mota in honom i samma fack som övriga mobbade svenskar. För svensk är ju enl. slask-media synonymt med ”nazist, rasist, främlingsfientlig och islamofob”.

  74
 14. Nu är vi där igen, en kriminell och våldsam utlänning som får utvisningsbeslut kan alltså fortsätta att leva i vårt land ända tills det får ett slut med mord/mordförsök. Precis som tusentals andra tex terroristen Akilov. När ska politiker, myndigheter och rättsapparat ta sitt ansvar???. Sedan att media kallar honom för svensk/hallänning är ju totalt galet men inget förvånar i detta land längre.

  98
  1
  • ”leva i vårt land ända tills det får ett slut med mord/mordförsök”.
   Inget säger att det får ett slut med mordförsöket, vi kommer att läsa om ”Svensken” I många år till.

   39
  • Vi behöver införa att utvisningsbeslut ska leda till omedelbar transport till ett förvar med hög säkerhetsnivå och där ska de sedan stanna tills avvisningen kan verkställas.

   16
 15. Fy fan för sådana ”hallänningar” !
  Det underliga är att liknande arbetslösa islamister vandrar runt i ”mitt Ghetto”,och de är allt annat än från Västkusten….

  77
  2
   • Frkosv
    Ja och håller svenska flickor i handen. Svenska män kommer att få svårigheter att hitta en svensk kvinna. De får åka till Thailand och hämta kvinnor. Mina barn hann hitta svenskor, men barnbarnen är uppfödda med utlänningar överallt, de kommer nog inte tänka på det.
    Jag får inte uppleva det men snart är de flesta svenskar bruna.

    22
    5
  • Stenbock
   Du bor ju nära Halland köp en koran begär tillständ att bränna den på nått torg samtidigt som du håller ett tal om vad du ogillar.
   Här på bloggen är din åsikt noll, de flesta tycker redan som du fast i hemlighet.

   5
   33
   • Stenbock
    Varför flyttar du inte?, Det hade jag gjort för länge sen.

    7
    33

Kommentera