11 thoughts on “Dagens

 1. Svensk kille med Downs syndrom och ofarligt leksaksvapen: Skjut för att döda!
  Nyadelns koranupplopp och mordförsök på ordningsmakten: Rör inte vår röstboskap!
  Order från ovan!

 2. Ebba har inte vid något tillfälle föreslagit polisen eller någon annan att skjuta skarpt.
  Hon har bara ställt en fråga. Och den som inte frågar får, som bekant, inte heller något svar… Och eftersom hon är en sådan person som söker fakta innan hon drar sina slutsatser, så var det alltså på sin plats för en stilla undran : ”VARFÖR skjuter ni inte skarpt”. Förmodligen har hon också erhållit någon form av svar från berörd polischef och nöjt sig med detta.

  33
  • Drevet gick igång efter Ebbas SVT intervju. Verkligheten var att intervjun bestod av ”klipp och klistra”, för att vinkla, i vanlig socialistisk ordning. 1 1/2 min klipptes bort, där det framgår tydligt att Ebba ställer en fråga.

   35
 3. TACK DENNIS!

  Du säger vad alla vi svenskar tycker i fråga. Svinpälsarna från mellan öster, somalia, afghanistan
  och afrika får ta seden som den är här eller åka någon annanstans. Kanske med lägre bidrag som följd men det är väl något de får leva med.

  De som inte accepterar tingens ordning i Sverige skall utvisas omgående. Gäller hela klaner, hela familjer och släkter.

  50
 4. Det är bekymmersamt att så många av bloggen kommentatorer inte respekterar vår lag. Ebba är en politiker, jag förstår vad hon menade, pöbeln ska inte ha makten. Dock polisens användande av verkan eld är reglerart i lag. De kan inte skjuta och riskera att barn och oskyldiga träffas av skott eller att kulan studsar runt och slumpvis träffar vem som helst, kan även då träffa en kollega.

  1
  48
  • De får naturligtvis skjuta i nödvärn, i enlighet med lagen. Och det var det Ebba pratade om. I en nödsituation med risk för eget liv, vilket det gjort för vissa av dessa poliser, får man använda dödligt våld. Såvitt jag vet även utan att göra en ordentlig utredning av konsekvenserna som att andra också kan skadas, om det är en stressig situation. Precis som att man normalt ska skuta varningsskott, men hinner man inte med det, med risk för eget liv, får man skjuta verkanseld direkt. Det är eftersom du skriver tokigheter som du får tummen ner, det är inte bloggens fel. Det är inte bloggen som tilldelar tummarna 😉

   31
  • @Öskute
   Fanns inga oskyldiga i den upploppsskaran i påskas, I så fall var dom, som det brukar heta, ”på fel plats vid fel tillfälle”

   38
   1

Kommentera