Ygemans okunskap

Vi har lärt hur ledande socialdemokrater twittrar och använder andra medier till att attackera SD för något som sagts. Vi har också lärt oss hur Socialdemokraterna själva är föregångare när det kommer till kritan. Här är ytterligare ett exempel.

Anders Ygeman stod i TV4:s nyhetssändning och kritiserade Jimmie Åkesson för hans ord om att utvisa hela familjer när någon av familjemedlemmarna begår upprepade brott av grov karaktär.

”Jag tror att de enda länderna i Västeuropa som har provat det här var under Hitlertyskland”, sade Ygeman i sändningen.

Hanif Bali har uppmärksammat en av fler händelser när skötsamma familjer utvisats p.g.a. en liten felaktighet de själva inte begått.

2018 hade vi en Socialdemokratisk regering. 2018 styrde Socialdemokraterna Malmö och i denna socialdemokratiskt styrda kommun skedde detta.

17 thoughts on “Ygemans okunskap

 1. Hela sjuklövern är orsak till dagens problem, inte bara dess röda del.
  MVH Fredrik.

 2. Jag hör att det hulkar på toaletten. Kan det vara Dan Eliasson som kräks när Jimmy Åkesson talar?

 3. Det finns gott om kollektiva bestraffningar i svensk rätt. Exempelvis jordabalken. Fjuttar din unge eld på tvättstugan, även om den inte är straffmyndig eller kastar sten i grannskapet så kan hela familjen vräkas.

  Kan man vräka från lägenhet, kan man vräka från riket.

  30
  5
 4. Jag håller med Ebba. Hon har avsevärt mer innanför pannbenet, jämfört med Ynkedom och Lillmogge.

  34
 5. Nu får Ebba sk_t från höger till vänster.Hon pekade bara på ett problem och då är det lätt att överdriva vad man egentligen menar.Vad hon menar är att våldsverkarena unga ,gamla och barn ! fick övertaget då Polisen var för få på plats vilket var en felbedömning från Polisledningen och man inte hade ex.vattenkanoner för att skingra mobben.Betänk också att vi skulle inte ha cirka 100 skadade Poliser om dom inte hade försökt stävja upploppen.

  33
 6. Drygeman är en lättviktare i kunskap, man skulle nästan kunna säga att
  han är fjäderlätt? En annan av STJÄRNORNA i SOSSEPARTIET Är
  Morgan Johansson som i åtta år suttit på sitt feta ar–e och bara lagt
  till utredningar och Twittrat dumheter, en sådan herre utbrister att
  Ebba Bush är dum i huvudet, bara för att hon har mod att säga varför
  inte Polisen använder sig av tjänstevapnet, resultatet av Polisens
  tillkortakommande har sin grund i ett inkompetent Justitieparlament,
  som (missköts) av just Morgan Johansson, så vem som är dum i huvudet
  kan man nog diskutera

  62
 7. Dunning–Kruger-effekten är en felaktig självbild (kognitiv bias) som innebär att den som inte har kunskap också är oförmögen att förstå att han eller hon överskattar sin kunskap och/eller förmåga. Samtidigt tenderar personer med hög kompetens att underskatta sin relativt höga kompetens gentemot andra, vilket leder till antagandet att det som är lätt för den kompetente också är lätt för andra. David Dunning och Justin Kruger (Cornell University) sammanfattar: ”Den inkompetente har felaktig uppfattning om sig själv, den kompetente om andra.”

  En missuppfattning är att folk tror att det handlar om andra. Men att inte känna till omfattningen av sin egen okunnighet är en del av det mänskliga tillståndet. Problemet med det är att man ser det hos andra människor men inte hos en själv.[1] Det Kruger och Dunning kunde visa på gruppnivå var att de som hade mindre kunskap än genomsnittet visserligen överskattade sin kompetens, men att de snarare bedömde sig ligga nära genomsnittet, trots att de tillhörde den sämsta kvartilen (fjärdedelen). De trodde alltså inte att de kunde slå en expert på fingrarna i dennes eget ämne, men ansåg att de visste ganska mycket, trots att verkligheten snarare visade att de var tydligt okunniga.[2]

  Det har länge spekulerats om effekten, men det var först när Justin Kruger och David Dunning, forskare på Cornell University i New York, 1999 genomförde en serie experiment för att testa hypotesen som den blev vetenskapligt belagd. Följande år mottog Dunning och Kruger det satiriska Ig Nobelpriset för sin rapport där de beskrev Dunning–Kruger-effekten.[3]

  12
  1
 8. Blir nog så att S vinner valet eller får regera med hjälp av C o Mp. Det beror på att svenska folket fortfarande är nöjda med tillvaron. En gammal romare sa” Om folket inte bryr sig om politik styrs dom snart av idioter ” Är vi där nu ?

  59
 9. Ygeman är inte värd att kommentera, han är en korkad skitstövel!
  Jag har dock tänkt på en annan sak betr. alla problem vi har med massinvandringen!
  Länsstyrelsen i Östersund har i dagarna beviljat ”skyddsjakt” på björn. Det är sammanlagt 6 björnar som skall avlivas eftersom dom befinner sig för nära ett lappläger och deras renar!
  Björnarna har inte bringat någon skada, men lapparna ”befarar” att så kan ske, vilket var tillräckligt för att länsstyrelsen skulle bevilja skyddsjakten!

  Varje år våldtas över 20.000 svenska kvinnor och barn i Sverige, utan att samhället reagerar!
  Det skjuts och mördas var och varannan dag på gator och torg, man får ducka på sin väg till affären för att inte bli träffad.
  Polisbilar sätts i brand och polisen flyr gråtande från upploppen!
  Stad efter stad upplever rena krigsscener av våld och förstörelse och myndigheterna gör inte ett dyft, jo dom har faktiskt agerat, dom har polisanmält en man för att han brände opp sin gamla bok!

  I min värld så skulle naturligtvis björnarna få leva, men däremot kunde någon form av skyddsjakt ges för för att skydda oss svenska medborgare mot den muslimska invasionen/pöbeln!
  Ebba har naturligtvis helt rätt, varför skjuter inte polisen skarpt,
  Björnar tillhör den svenska faunan och är nyttiga djur och gör absolut ingen skada. Muslimer tillhör inte den svenska faunan och är onyttiga varelser som tillför oss stor skada, därför skall dom bort.
  Hur det sker är av underordnad betydelse, huvudsaken är att dom försvinner!

  68
 10. Ygeman (Ynkeman) är inte ens medioker, vilket han själv inte är kapabel att inse.

  45
 11. Anders Ygeman och Morgan Johansson spelar i samma division.
  Divisionen för inkompetens och okunskap.
  Sömniga Ygeman har som uppgift inför valet att angripa sverigedemokraterna och
  det går väl ungefär lika bra som det går för honom att vakna till innan han går till jobbet.
  Hade de muslimska upploppen bestått av högerkanten hade vi inte sett detta dissande
  mot Ebba Buschs uttalanden från regeringen.

  60
 12. Inget parti jag väljer frivilligt inte ens om jag blir dödshotad

  42
  1

Kommentera