Låt skiten ligga kvar

INSÄNDARE. Till Lorentz Tovatt, Märta Stenevi, Per Bolund, Alice Bah Kuhnke samt Linda Snecker, importörer av mångkulturella tillgångar. Jag måste säga att jag verkligen blev förvånad när jag läser att fyra personer på sannolika skäl är häktade för att ha deltagit i koranupploppen i påskhelgen och att alla fyra tydligen är s k ”flyktingar” som har flytt undan våld och förföljelse. Jag var helt övertygad om att samtliga skulle vara heläkta svenskar och lystra till namn som Anders, Ove, Sigurd eller Peter.

Nu heter dom tydligen följande:

 • Ahmed Musse, 20 år
 • Sadeq Tajik , född 1999 och afghansk medborgare
 • Moulham Abo Gamous, född 2000
 • Mahomed Mustaf Hussen, medborgare i Somalia
 • Hussein Alhelou, medborgare i Syrien

 Skulle ni kunna förklara varför personer som påstår sig ha flytt undan våld och förföljelse ägnar sig åt just detta genom att man utsätter svensk polis för livsfara genom stenkastning samt förstör polisbilar och annat för miljonbelopp och anlägger bränder som ödelägger skolor och annat?

Eftersom jag själv är invandrare så undrar jag varför vi invandrare som kom hit på 50, 60 och 70 talet inte ägnade sig åt terrorverksamhet som innebar livsfara för bl a  svensk polis?

Kan det vara att den generation invandrare som bl a jag tillhör kom hit från mestadels europeiska civiliserade länder där inte våld ingick i våra kulturer på samma sätt som det tydligen gör i dom våldskulturer därifrån dagens s k flyktingar kommer?

Jag undrar även om  i känner stolthet över vad era importerade vildar uppvisade i helgen?

Tänker ni även i fortsättningen ägna er åt en politik som möjliggör för ännu fler s k flyktingar att komma in i landet och förpesta tillvaron för landets medborgare?

F ö så har jag ett förslag som i varje fall marginellt kan minska kostnaderna för vildarnas framfart och det går ut på att eftersom upploppen ägde rum främst i dom bostadsområden där vildarna bor så låt gatstenarna, dom  utbrända fordonen och alla spår efter dom anlagda bränderna vara kvar.

Om inte annat så ökar det ju trivseln för dom som bor där samt att dom känner sig mer hemma eftersom det ju mestadels ser ut så i dom länderna därifrån dom påstår sig ha flytt. Det är helt förkastligt att röja upp efter kravallerna för det kommer nya så låt skiten ligga kvar.

Vad säger ni om detta förslaget?

 Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

17 thoughts on “Låt skiten ligga kvar

 1. Låt skiten ligga kvar som ett monument och påminnelse om regeringars totala misslyckande och
  inkompetens och över sk ministrars fullständiga oduglighet,avgå medan tid är så vi slipper er.

 2. Jag jobbar i Danmark och där är det sedan 2018 ger dock den danska hyreslagen värden möjlighet att vräka personer som skapar otrygghet i närheten av sin bostad. Lagen tar stor hänsyn till de hyresgäster som bor i en fastighet, där kriminella gör tillvaron otrygg.

  Så det gäller för föräldrarna eller föräldern (många fall där pappan har pippat och sedan stuckit sin väg) håller koll på vad deras ungar gör.

  20
 3. Finns ett ord för dessa och det myntades redan 2008 av en polis i en polisbuss i Rosengård när det var – i jämförelse – milda upplopp och kravaller där:

  Ordet är: APEJÄVLAR

  19
 4. Jag har svaret. 50% av muslimerna har anlag för inavel pga kusingifte. När inaveln slår igenom uttrycker den sig i kognitiva svårigheter, psykisk störning och aggressivitet.
  Han visste vad han gjorde Muhammed, när han föreskrev kusinäktenskap. De perfekta krigsmaskinerna. Fattar trögt, lättlurade och nära till aggressivitet och våld.
  Inaveln är ett problem som politikerna måste ta på allvar om den muslimska befolkningen ska vara i Sverige.
  Såg ett program på TV att rika länder i Mellanöstern löst kusingifte med att kvinnan transplanterar ägg för att slippa inavel.

  24
 5. Du har rätt i vad du säger Sandor, men det finns ett steg som ligger före,
  och det är att SLUTA IMPORTERA dom som säger sig flytt från krig, för vi
  ska ha helt klart för oss att importen av dessa sker dagligen, det talas inte
  om den invandringen, men den fortgår, det är tydligen bara riktiga
  krigsflyktingar från Ukraina som ska hållas nere, då uttalar sig mig. verket
  men om den andra invandringen är dom tysta.

  31
 6. Det skillnad på ”flyktingar” och flyktingar. Har några Ukrainare hittills deltagit i våldsamheter, rån, eller hot ?

  39
 7. Tack för din eminenta text Sandor . Det ligger mycket i den och den talar för sig själv. Ett långt strävsamt liv med erfarenhet t ex . Något som de kakistokrater till politiker vi har fullkomligt saknar .
  Mvh Sjöström

  37
  1
  • Det blir Anders, Ove, Sigurd och Peter, som skall städa efter pöbeln, för att visa vem som bestämmer.

   24
   1
 8. Bra, låt skiten ligga kvar och dekorera kvarteren! Det är ju deras arbete som ligger bakom.

  61
  • Ja dom som deltog i Påskkravallerna uppbär säkert försörjningsstöd,
   sådant borde bara gälla en viss tid till.ex. 6 månader, under den tiden ska
   man kunna hjälplig Svenska och aktivt sökt jobb.
   Genom att införa nya ord så tar man udden av vad det egentligen är,
   att leva av vad andra tjänar ihop!

   27
 9. Jag avskyr vanligen tänk om-resonemang, men det finns undantag. Tänk om rättsväsende, politiker och samhället i övrigt satt ner foten ordentligt 2017, när den inte minderårige afghanen oprovocerat knivhögg en polis? (Medborgarplatsen)
  Från 2017 och fram till nu finns flera fall där samhällets budskap är ”acceptabelt” när det gäller grovt våld och även mordförsök riktat mot just poliser.

  Och tänk om poliser hade, i sin yrkesutövning, samma människovärde som msm-journalister?

  57
 10. De ”goda” vill allah andra väl utom oss svenskar.

  De jäser av godhet och förstår inte bättre.

  Herre, förlåt dem ty de veta icke vad de göra!

  37
 11. Minns min ungerske vän. Vi blev vänner under militärtjänst. Han var en trogen som det gick att lita på. Vem kan lita på.en flykting (välfärdsimmigrant) från ett MENA-land?

  82

Kommentera