S har bestämt sig för Nato efter Putins krig

FÖRSVAR. Under socialdemokraternas kongress 3-7 november 2021 beslutades att Sverige inte skulle gå med i Nato. Det beslutet gäller fortfarande, dock verkar socialdemokraternas verkställande utskott vara av en annan uppfattning än partiets ombud.

Den militära alliansfriheten bygger ytterst på en europeisk säkerhetsordning som inte längre finns. Rysslands invasion av Ukraina visar att den inte längre räcker för att garantera Sveriges säkerhet.

Aftonbladets ledarsida, där Anders Lindberg är chef, har därför ändrat sig om Nato, skriver Lindberg.

-Pettersson menar att det i klarspråk betyder att Socialdemokraternas Verkställande utskott har ändrat uppfattning och att Anders lyder partiledningen. Herr Lindberg vill nu att Jimmie Åkesson ska styra försvars- och säkerhetspolitiken.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “S har bestämt sig för Nato efter Putins krig

  1. https://bulletin.nu/altstadt-om-koranen-blir-helig-enligt-lag-maste-den-censureras

    Nästa krig kanske inte är mot Ryssland utan mot ISLAM. Det som utspelat sig i påsk helgen förfärar. Även muslimska kvinnor och barn (både flickor o pojkar) deltog i kravallerna. De verkar inte förstå vad demokrati och yttrandefrihet innebär. Förvånande att de flytt från auktoritära länder som inte har varken demokrati, yttrandefrihet, jämställdhet osv och får allt serverat utan några krav på att bete sig civiliserat.

    Det är dax att börja utvisa hela familjer utan undantag. VARFÖR SKALL VI FINNA OSS I DETTA LÅGINTENSIVA INBÖRDESKRIG??

    22

Kommentera