Våldet beror på klassklyftor och kan aldrig mötas med våld…

TERRORISM. Den socialdemokratiska regeringen och statsminister Magdalena Anderssons regeringsunderlag, Vänsterpartiet, tycker inte att polisen ska få använda våld. Hur tycker då Vänsterpartiet att terroristbabbarna ska bekämpas?

Linda Snecker är riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson för Vänsterpartiet.

Den vänsterblivne socialdemokraten Göran Greider påstår att brinnande utryckningsfordon, molotovcocktail mot stadsbussar med passagerare i och attacker mot poliser i ett av världens mest jämlika länder beror på klassklyftor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Våldet beror på klassklyftor och kan aldrig mötas med våld…

 1. I Göran Greiders värld beror allt som går snett på klassklyftor. I det klasslösa Sovjetunionen förkom inga kravaller. Är det en sådan samhälle han vill leva i?

 2. Jag noterar att Vänsterpartiets rättspolitiska talesperson inte nämner våldet som polisen och oskyldiga medborgare fått utstå i helgen.
  Medvetet eller….?

  19
 3. Vilka dårar!!!

  DET ÄR DERAS FÖRBANNADE FEL, ATT DET SER UT SOM DET GÖR I VÅRT LAND IDAG!!!

  Klassklyftor, ha ha ha!!!

  DE ÄR SÅNA DET UTLÄNDSKA DRÄGGET!!!

  De är inte sånt förfallet klientel som er, och erat prolitariat!!!

  DE ÄR SÅ DÄR GENERELLT, utan klassklyftor!!!

  Och flugorna ska rensas bort, och inte få förstöra vår fina frukt nå mer. Och våld är nödvändigt för att rensa bort den helvetesskiten!!!

  38
  1
  • Om du vill demonstrera så söker du tillstånd av polis. Men hir är det med att motdemonstrera, måste inte de också söka tillstånd?
   I så fall går det att anmäla statsmedia för felrapportering när de omnämnde kravallmuslimerna som motdemonstranter!
   Jag antar att statsmedia inte räknar med att någon ska se igenom deras trick.
   Att mildra kravallmuslimernas våld genom att omnämna det som motdemonstration är att vaka över muslimernas axlar och skydda dem mot objektiv analys. Att skydda dem på det viset är också att säga ”de är för dumma för sitt eget bästa, de förstår inte vad de gör” dvs ett solklart fall av fördomar om muslimers intellekt sk rasism!

 4. Socialister är per definition idioter.
  De bevisar detta om och om och om och om och om och om igen.

  53
 5. Islam, islam men det finns andra faktorer också. Jag tror att Sverige inte mäktat med att ta emot så många utlänningar, inte haft arbete till dem, bara erbjudit bostäder där massa andra utlänningar bor. Ungarna har inte haft goda förebilder att inspireras av. Bara kriminella med pengar och lyxbilar.
  Vi behöver inte bara klanka eller ursäkta, utan försöka analysera och sen göra det bästa av situationen, ibland är våldet ett svar ibland nått annat.

  5
  27
 6. ”Våld kan aldrig mötas med våld”? Se hur det gick i de städer i USA som avskaffade polisen efter BLM, våld och plundringar ökade och efter ökad otrygghet togs polisen tillbaka.

  57
  1
 7. Våldet beror på att islam är en mördar-sekt. Och har så varit sen urminnes tider. Det sitter i generna på dessa hjärndöda individer. Det är ju bara att se sig omkring. Överallt där de får fäste utvecklas kaos och det är vad som är normalt för dom.

  Och så dessa kommunister…….Det är alltså de som får stenar kastade i huvudet som bedriver hat. Medan det ska vara synd om dom som kastar stenarna.–Jösses vilka hjärndöda tokskallar !!!!!

  68
 8. Göran Greider är socialkommunist så han tycker tvärtemot verkligheten.
  Se sanningen i vitögat istället, och utvisa de kriminella muslimerna omedelbart.
  Svårare än så är det inte.

  74
 9. Här har vi nu några tokar som vi kan knuffa fram som medlare vid uplopp och om de överlever så kommer de garanterat aldrig mer lägga sig i polisens brottsbekämpningsmetoder

  64
 10. Kommunister pratar alltid efter vad förstånd dom har, det vill säga inget!!!
  Er kompis Putin avlivar tusentals i månaden i Ukraina, så om tre ligister
  blir skjutna av polisen här , då gnäller fjantarna här!?

  69
  1
 11. Göran Greider. Åk till Shanghai, så slipper du alla dina problem som alltid beror på andra.

  74

Kommentera