Igen och igen och igen…

Facit efter de muslimska upploppen i flera städer har vi inte än, men notan lär blir dyr. Framför allt har polisen åter en gång abdikerat för det importerade våldet.

Linköping: Tre poliser fick föras till sjukhus. En civil polisbil sattes i brand och flera vandaliserades. Utrustning stals och tjuvarna stoltserade med dessa i området.

Norrköping: Flera bilar sattes i brand och andra besköts med raketer. Stenkastning mot polis och spårvagnar attackerades.

Rinkeby: Stenkastning. En polis skadad. 

Örebro: Flera polisbilar sattes i brand. En polisbil stals. Åtta poliser och en civilperson skadades. Polisen och räddningstjänsten attackerades med stenar och bangers.

Påsken har i århundraden varit en helg där familjer samlats och haft trevligt. Påsken är också den största högtiden i den kristna tron och en långhelg där hårt arbetande människor fått chansen att vila upp sig. Helgen börjar egentligen på onsdagen med den så kallade dymmelonsdagen då påskfriden inleds. I dagarna har vi fått se hur importerat slödder visar att de inte kommit till Sverige för att respektera och acceptera.

”Oacceptabelt”, skanderar justitieminister Morgan. ”Jag fördömer i kraftigaste ordalag”, piper statsminister Magda. ”Olyckligt”, hörs det vagt från lokala politiker. ”Det är så jäkla tråkigt”, viskar lokala eldsjälar. ”Fullständigt förkastligt”, dundrar rikspolischefen.

I vilken gång i ordningen hör vi ord som ”oacceptabelt, olyckligt och förkastligt”? I vilken gång i ordningen startas upplopp när muslimer uppfattar något som kränkande? Vi har hört det förut, vi kommer att höra det igen, men inget kommer att förändras.

Vi talar om människor som kommit till Sverige från länder utanför Europa. Människor som mötts med generositet, bidrag, kravlöshet och som fått chansen att starta nya liv med hjälp av oss skattebetalare. Gång på gång får vi se, läsa och höra hur de visar sin tacksamhet.

Om polisen vill återta gatorna duger det inte med korvgrillning och lektioner i förortsslang. Vill polisen återfår respekten hos vanliga och hederliga medborgare, duger det inte att retirera när det importerade slöddret kommer stormande. Polisen är den enda yrkesgrupp som har våldsmonopol. Utnyttja detta när det så krävs.

Sverige, det land som är vårt, syns allt oftare i internationell media och tyvärr allt oftare i mindre smickrande sammanhang.

Tacka den importerade pöbeln för detta.

18 thoughts on “Igen och igen och igen…

 1. ”Tacka den importerade pöbeln för detta.”
  Nej, det är våra PK-politiker som är ansvariga! Att fortsätta importera slödder är politikernas fel. Man fattar inte att det fortgår! Det är så dj-a konstigt, det går utanför normalt tänkande.

  15
  • När detta inte är lagligt, ändra lagen och försök igen. Ja medborgarskap bör kunna dras in och de behöver vara betydligt svårare att få tag i. Typ 20 år av skötsamhet t.ex.

   27
   1
 2. Invandrarvåldet måste bemötas med ännu kraftigare våld från samhället, representerat av polisen. Kampen måste vinnas av samhället, genom polisen. Så enkelt är det.

  I ett längre perspektiv behövs kännbara straff, med utvisning.

  50
  • Dessutom ska endast verkställda utvisningar räknas eftersom utvisningsdomarna så sällan verkställs. Jag struntar i om bödeln står och väntar på flygplatsen därhemma, har man visat att man inte fungerar här så ska man ut.

   32
   1
 3. Tror inte att det direkt var Paludans utlovade koranbränning som var orsaken till upploppen, utan det gav de svenskhatiska förortsganstrarna en möjlighet att få utlopp för sitt hat mot landet Sverige. Kasta sten, elda bilar, förnedra poliser och visa att det är de som bestämmer är deras ultimata önskan. Minsta lilla totalt obetydliga orsak har också tidigare utlöst det där sinnessjuka upploppsbetendet.

  41
 4. Politikerna och tjänstemännen/kvinnorna, har själva borrat hål i skutan och ändå gapar dom som fågelholkar och förstår inte vad som har hänt?
  Det är ju inte straffbart att vara korkad, men dom katastrofala beslut dom har tagit är kriminella!

  50
 5. Enda fördelen av detta är att folk/myndigheter vaknar ur sömnen om att islam inte är bra för Sverige….

  Ut med dräggen på studs, inte en spänn ska följa med någonsin.

  Lösning är att skjuta av några när det händer så slutar dom direkt nästa gång.

  Våld brytes ner med våld, inte med ord och trams/värdegrund/PK m.m.

  46
  2
 6. Tänk bara hur Lars Vilks, dog under tvetydiga omständigheter! JAG TVIVLAR STARKT på, att det hade naturliga orsaker!!! Det är så mycket skumt med det hela!!! Och han var ju verkligt hotad!!!

  40
  2
 7. Ungdomar som protesterar skriver fuskmedia.
  På filmerna som visas ser vi 40-50 åringar som bär sig åt som idioter
  Maktens megafoner gör rätt för sitt presstöd .

  48
 8. Så länge utvisning av förövarna och deras familjer inte sker kommer detta att eskalera för varje år,med en S politisk polisledning en jutitieminister som bara
  pratar skit får inte dessa fanatiska dårar att sluta med det, men hot och
  verkställan om utvisning hade sänt skarpa signaler till våldsverkare samt
  indragning av försörjningen, men då fortsätter väl samhället att sända bidragen
  till deras hemländer. Och förlorarna är hela tiden Svenska skattebetalare.

  Men som vanligt händer inget , vi är inte betjänta av att politiker fördömmer
  handlingarna och sen struntar i att åtgärda dessa övergrepp från pöbeln!

  52
 9. Jag måste åtminstone försöka försvara polisen. Dom har ju för fanken inte ens rätt att peka finger åt detta importerade slödder utan att få en hög med anmälningar på sig för hets mot folkgrupp. Dessutom borde polisledningarna bytas ut till personer som står upp för sina poliser och inser att dessa ibland måste ta i med hårdhandskarna utan att för den skull råka ut för en massa JO-anmälningar. Även Morgan Johansson behöver bytas ut till någon som står upp för folket MOT det importerade huliganpacket.

  54
  3
 10. Efter dessa muslimska upplopp så undrar man lite hur tankeverksamheten funkar hos dessa individer. Paludans avsikt är ju att provocera och samtidigt visar att dessa invandrare inte kan leva och fungerar i ett demokratiskt och sekulärt samhälle. Han lyckas ju till fullo med sitt uppdrag men till priset av skadade poliser och egendom. Tänk om dessa människor istället inte hade brytt sig och nonchalerat hela spektaklet då hade Paludan stått där ensam och allena och med noll uppmärksamhet i media.

  42
  1
 11. Notan blir dyr men dessa pengar kan och skall givetvis oavkortat dras från försörjningsbidragen som dessa invasiva arter tillgodogör sig !

  57
 12. ISLAM = NEJ TACK

  Sverige behöver inga fundamentalistiska våldsverkare

  Vi behöver folk med kunskap, intellekt, moral, hederlighet, jämlikhet och viljan att förbättra samhället genom hårt arbete, utveckling och tekniskt kunnande.

  BÖNER HAR ALDRIG GETT NÅGOT!!!!!!

  Börja utvisa de som förstör vårt samhälle. De trivs bäst i sanden.

  65
 13. Hur många procent av pöbeln var muslimer? Hur många procent var ”svenska” snorungar?

  33
  1

Kommentera