Från gårdagens koranupplopp i Rinkeby

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Etiopiern som spottade på min kamera och som senare skulle KASTA STEN (polisanmält) mot mig heter Amin Barkhadle. Han jobbar på inom Folkets Hus där han har blivit inbjuden av @socialdemokrat för en “gruppdiskussion”. Han har även beklagat sig över “våldet” i Rinkeby…Twitter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Från gårdagens koranupplopp i Rinkeby

 1. Snälla vänner. Det är inget konstigt med dessa upplopp. Tvärtom är det något vi kommer att se mer av, om inte kursen läggs om radikalt. Har genom ett långt arbetsliv kommit i kontakt med dessa individer/kulturer och VET, att man inte kan komma tillrätta med dessa människor, om man inte besvarar våld, med mer våld. Först då inser de sin plats.
  Ett annat sätt att få stopp på skiten, är omedelbar transport till gränsen utav hela familjen/släkten. Det finns nämligen inget ”gulligare” än lilla mamma, för dessa ligister.
  Men som vanligt blir det ett lamt: ”oacceptabelt”, från korkade Mogge!
  Det är inte Putin, som är det största hotet. Det är det kommande inbördeskriget, för det kommer.

  40
 2. Till er som är eller var för invandring – tycker ni utvecklingen är tillfredsställande ?
  Tro inte det kommer bli bättre med nuvarande regering.
  Det krävs militär inblandning och tuffare tag från polisen som framstår som ursäktande.
  Utvisa alla dessa gaphalsar till invandrare omedelbart.
  Det har gått för långt nu.

  43
 3. Påsken är en kristen högtid och även om nu inte så många av oss är kristna, så är ju ändå påsken en av traditionen fylld helg.
  Och så tillåter man sådant patrask få hålla på. Och dessutom visa sin makt genom att förödmjuka poliskåren.
  Hade jag varit ansvarig för den situation som Sverige hamnat i skulle jag skämmas, men skam existerar väl inte hos politiker.

  51
  1
 4. Detta govänner är det nya mångkulturella Sverige.Visst är det härligt berikande att höra och se dessa skrikhalsar ? Det här har inget med koranbränning att göra utan detta är islamiseringen som det har “gullats” med alldeles för länge.Antigen anpassar sig dessa människor efter rådande kultur ( ja du Mona Sahlin vi har faktiskt en sådan i Sverige.Det innefattar demokrati och än så länge yttrandefrihet ) eller också tar man sitt pick och pack och flyttar till en muslimskt land…

  46
 5. Alla filmar apan, men apan filmar ingen. De har liksom inte fått grepp om tekniken ännu. Tragglar man koranen hela dagarna blir man hopplöst efter. Kompetensregnet levererar tycker jag skall bli en ny Youtube kanal. En kanal dit vi kan gå och skratta åt de tossiga muslimerna.

  57
  1
 6. Härligt med stresstest av islam. Här visar de sitt riktiga ansikte. Va fan har vi för nytta av dom? Skicka hem dom.
  Hade det varit legitimt med våld mot det som vi tycker är fel, hade jag gått loss på regeringen och de ynka pensionspengar jag får efter ett liv i arbete som började när jag var 16 år. I förhållande till dom som inte arbetat skiljer det väldigt lite. Kan jag kasta sten på regeringskansliet och elda upp polisbilar då?

  56
 7. Det behövs ingen brinnande Koran för att “provocera” bidragstagarna. Det räcker med en kamera. De uniformt klädda huckleförsedda kvinnorna skriker som tyska lägervakter.

  68

Kommentera