Robotkryssare Moskva har sjunkit

UKRAINA. Ryssland bekräftar att flaggskeppet Moskva har sjunkit i Svarta havet rapporterar Rysslands försvarsdepartement.

Robotkryssaren Moskva var 43 år och halvhjärtat moderniserad.

Sänkningen av kryssaren Moskva är stort för Ukraina och ett misslyckande för Ryssland, det var därifrån ryska flottan styrdes.

-Pettersson säger att oavsett om Ukraina sänkte fartyget som dom säger eller om det var en olycka som Ryssland påstår så är det ett gigantiskt misslyckande för Putins regerings.

Ryssland säger att skadorna och branden ombord på Moskva, orsakades av en olycka ombord. Samtidigt hotar Ryssland Ukraina med skarp vedergällning om det händer igen.

Ryssland rapporterar att inga ur besättningen är skadade eller döda. Det tvivlar jag på.

Ukraina har gett ut ett frimärke där en soldat ger fingret åt krigsfartyget Moskva efter händelsen på Ormön tidigare i kriget. Det passar bra idag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Robotkryssare Moskva har sjunkit

 1. Ny information från galne tsaren är att kryssaren Moskva inte alls sjunkit utan håller på med en militär specialoperation på Svarta Havets botten. Sannolikt letar den efter nazistiska musslor??

  10
  1
 2. Med största sannolikhet var detta fartyg bestyckat med kärnvapen-robotar. Dessa ligger nu på havets botten och rostar. Vad tänker Putte göra åt det ?

  12
 3. Att ryska båten Moskva tog den Ukrainska soldatens önskan om att dra
  åt helvete så på orden att den gick till botten av svarta havet.Hurrrrra.

  17
  1
 4. Ni som inte förespråkar Natomedlemskap vill ni att era barn och anhöriga ska bombas och våldas utan att få militär hjälp av andra länder.

  Nato är en Försvarsorganisation där tanken är att länder solidariskt ska ställa upp för varandra om något land blir anfallet0

  Du har nog missuppfattat om du tror det skickas barn till annat land för att kriga.

  18
  7
 5. Tillägg
  Kan det vara så att våran massimport av unga män i stridbar ålder från Mena länder ska sättas in i försvar av Sverige?
  Se bara vad som händer med alla upplopp runt om i Sverige, dom backar inte för något!!!

  14
  5
 6. Går vi med i Nato så blir vi ännu mer inblandade i Rysslands vedergällning mot Ukraina. Bombas det dessutom inne i Ryssland så utmanas Ryssland till ett fullskaligt krig.
  Ska våra svenska värnpliktiga skickas till kriget??
  Ni som förespråkar Natomedlemskap vill ni skicka era barn och anhöriga till annat land för att kriga?

  8
  22
  • Oskar
   Jag uppmanar dig att läsa på och inte lyssna på de propagandister, ute på vänsterkanten, som har egna syften med sin propaganda. Här i landet har vi genom åren matats med ”sanningar”, där man lagt till, dragit ifrån och förändrat det ursprungliga faktainnehållet. Om inte Nato funnits, skulle vi varit slungade tillbaka 60 år i tiden, med rysk terror från Vladivostok till portugisiska atlantkusten, vilket för övrigt är ett av Putins uttalade mål.

   12
   5
  • Vad menar du egentligen? Menar du att Wladimir Putin är någon slags
   Gud fader som ska berätta för alla Europas länder vad dom får och inte
   får göra? Han är visserligen ledare för världens största land, men det är
   ändå inte hans sak att diktera andra länders beslut, och till och med hota
   dem om bsluten inte passar Ryssland!

   6
   1

Kommentera