Jessica Stegrud (SD) mot Annika Strandhäll (S)

ENERGISYSTEM. Annika Strandhäll (S) är Sveriges klimat- och miljöminister samt socialdemokrat. Strandhäll har genomförd gymnasieutbildning till hårfrisörska men har ingen utbildningsrelaterad yrkeserfarenhet.

Jessica Stegrud (SD) är Europaparlamentariker och Sverigedemokrat. Stegrud har genomfört universitetsutbildning till ekonom och varit controller på Sydkraft mellan 2001 och 2019. En controllers främsta arbetsuppgift är att analysera verksamheten från olika perspektiv för att kunna ta fram strategier för hur företaget eller organisationen bäst ska leda sin verksamhet.

-Pettersson väntar med spänning på klimat- och miljöminister Annika Strandhälls (S) replik…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Jessica Stegrud (SD) mot Annika Strandhäll (S)

 1. Hörde ”geniet” Farmanbar på nyheterna säga att nu ska det satsas över 8 miljarder på elledningar uppe i norr så alla nya batteritillverkare och andra serverhallar kan få tillräckligt med gratis el? Södra Sverige behöver tydligen varken ledningar eller el men får betala mest. Fantastisk regering vi har. Hela Sverige ska leva sa någon?

  16
 2. Osäkert att behöva lita på en energiminister, som låter sig drivas av överdriven klimatideologi. Sverige är i skriande behov av både praktiska och säkra åtgärder. Inte bara för energi utan även mot den extremt stora utbredningen av kriminalitet. Närmsta framtiden kräver praktisk politik. Regeringen tycks inte ha den förmågan, därför behöver Sverige ny regering, färre onyttiga och handlingsförlamade myndigheter men fler med samhällsnytta och handlingsförmåga. Bygg upp beredskap, civilförsvar och militärt försvar. Utvisa alla bedragare och vapenskramlande brottslingar med utländska pass, så Sverige slipper den ständiga överbelastningen och resursslöseriet mot den gemensamma välfärden. Det skulle vara en bra början.

  15
 3. Det var ett svar som heter duga, Strandhäll fick svar på tal och insåg att hon inte har mer att komma med. Och hur ska det bli när Elsa Widding kliver in på den politiska scenen och ska debattera med Strandhäll?

  81
 4. Två damer i politiken. En av dem är intelligent och välutbildad. Den andra är motsatsen. De intelligenta väljer inte att göra sossekärriär. Bifogar ett gammalt djungelordspråk: Om du inte kan bli nåt, bli sosse

  84
 5. ”Vart vinden blåser…”
  Ledarsidorna skriver om Annika Strandhälls nya ”Vindkraftspaket”, om att politiker automatiskt rabblar vindkraftens förträfflighet för att de tror det är vad väljarna vill höra. Ledarsidorna, citat: ”Vi behöver absolut inga nya ”Vindkraftspaket”, vi har redan facit för felsatsningarna. Oberoende av alla negativa och numera kända fakta hör vi ständigt de närmast religiöst troende vindkraftspositiva journalisterna i olika media, oemotsagda få lov att propagera för en fortsatt utbyggnad…sluta lyssna på alla vindkraftsvurmare, som bara talar i egen sak för egen vinning och alla politiska omställningsmegafoner, som har det gemensamt att de vill ha en annan samhällsordning än den vi har idag. Att ministern själv verkar tro på dessa totalt orealistiska planer, visar på situationens verkliga allvar. Beredskapen i politiska kretsar, att utan konsekvensanalys fortsätta slösa bort våra pengar, på en ytterligare utbyggnad av en olönsam och opålitlig elproduktion med vindkraft, trots alla varningar från sakkunniga i energibranschen, är ett reellt problem för Sveriges framtid, som starkt exportberoende välfärdsland.”

  Läs hela texten här som visar på konsekvensen av vindkraftens skadliga utbyggnad:
  ”Stoppa fortsatt utbyggnad av vindkraften i Sverige – Svenska Kraftnät varnar”
  https://ledarsidorna.se/2022/04/stoppa-fortsatt-utbyggnad-av-vindkraften-i-sverige/

  56
  • ”Exportberoende välfärdsland”? Det var väl ett tag sedan. Numera fattigsverige beroende av matimport.

   68
 6. Annika kronofogden strandhäll. Hon kan inte ens klara att betala sina räkningar. Hennes enda sätt att klara sig är att hon är sosse med kontakter. Annars vore hon hårfrissa nu. Kommer man upp sig inom sossarna behövs inga mentala förmågor.
  Det räcker att käften glappar då o då. Sanslöst vilka nollor som styr landet. Många har ju inte ens gått ut gymnasiet med godkända betyg. Försvarsministern är vapenvägrare. Vilka infantila nollor.

  107
 7. Inte svårt för tjusiga och intelligenta Jessica Stegrud att ”golva” flamset.

  105
 8. Verkligen otrevligt tilltal av ministern, förtroendet för en sån persons kompetens ökar inte direkt….

  100
 9. Applåder till Stegrud. Bu-rop till Strandhäll. Inkvoterad klippare….i dubbel bemärkelse.

  120
  1

Kommentera