Dryg, drygare, Ygeman…

VALET 2022. Jag fortsätter på Stefans inlägg, En sosse som inte minns, med integrations- och migrationsminister Anders Ygeman (S) som 2017 fick avgå som inrikesminister eftersom han var en fara för rikets säkerhet och påstår att Jimmie Åkesson har ryska kopplingar eftersom han intervjuas av en statlig rysk TV-kanal år 2010.

-Pettersson undrar om Anders Ygeman (S) och andra har kommenterat socialdemokraternas internationella kopplingar ännu?

Löfven har svårt att välja mellan en demokratiskt vald president och en diktator.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Dryg, drygare, Ygeman…

  1. Här har vi ett statsråd med ett solkigt CV som är fyllt med konstigheter och som visar en person som inte gör rätt för sig. Under åren 1987 till 1995 erhöll han 32 betalningsanmärkningar, blev dömd för olaga intrång, tillika för obetalda hyror. Kommer Ygeman ihåg hantverkaren Kauko Lindstedt? Hyrorna slapp han betala för hyresvärden gjorde konkurs. Sedan blir han ansvarig för polisväsendet i landet och ordförande i Stockholms stad för landets största parti. Var han inte inblandad i någon form av ”relationskorruption”? Den för svensk säkerhet (IT-skandalen med Transportstyrelsen) livsfarlige Anders Ygeman (har säkert kostat Sverige miljarder för att ”täppa” hålen i den nationella säkerheten)? Sveriges riksdag riktade väl ett misstroendevotum mot honom? Han har varit digitaliseringsminister och nu senast integrations- och migrations-minister. Trots allt detta öppnar han ”matluckan” och attackerar Jimmie Åkesson (ryss-koppling). Vi har ju även läst om ett annat statsråd med solkigt CV då det gäller att betala sina affärer? Ett stort problem är att de är finansierade av skattemedel.

  2. Även ”äbba-bjäbbiga” och till maktens köttgrytor inhjälpta Jytte Guteland (S) har intervjuats av RT om jag inte missminner mig..
    Dessutom flera år senare än Åkesson

    41

Kommentera