Bidens ”nya världsordning”

av Pete Hoekstra

USA:s president Joe Biden avslutade nyligen sitt anförande vid Business Roundtable med en förvirrande referens till en ”ny världsordning”. Han konstaterade, enligt en transkribering av hans tal från Vita Huset:”Det sker var tredje eller var fjärde generation. (…) En tid då saker och ting förskjuts. Vi kommer att – det kommer att bli en ny världsordning där ute och vi måste leda den. Och vi måste ena resten av den fria världen när vi gör det.”

Även om det inte är helt tydligt vad USA:s president Joe Biden menade när han refererade till att USA leder ”en ny världsordning” så indikerar hans senaste 15 månader att det består av en försvagad amerikansk ekonomi som hindras av inflation, krig i Europa, upplösande allianser i Mellanöstern och ökad osäkerhet i Asien. (Bildkälla: iStock)

Vad pratade presidenten om? Det kom i slutet av hans tal och han utvecklade inte vad han menade. Antagligen syftade han på de pågående skiftena i de globala maktstrukturerna efter Andra Världskriget, men har Biden någon plan för USA:s roll i hur denna nya världsordning skulle se ut, medan Europa potentiellt uppslukas av ett stort krig?

Läs vidare

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Bidens ”nya världsordning”

  1. Eftersom Demokraterna och därmed Biden styrs av NWO och deras organisationer talar gubbtjyven om en ny ”världsordning”. Denna ”världsordning” passar inte på fria och fritt tänkande människor utan är ett tankemönster som framavlats av en klick (oerhört) rika människor vars enda intresse är makt och pengar. Gud bevare oss för dessa ondsinta djävlar!

    17
  2. Landet som är på väg ”down the drain” skall alltså styra världen, i Bidens drömmar och endast där.

    15

Kommentera