Sven Melander är död

INRIKES. Journalisten och tv-personligheten Sven Melander har avlidit efter en längre tids sjukdom, bekräftar familjen. I ett uttalande skriver hans son Victor att familjen är tacksam för det stöd och den omtanke som visats både Sven Melander och familjen under sjukdomstiden.

Sven Melander

”Pappa hade in i det sista nära till skratt och var nyfiken på både människor och världen. Vi hoppas att det är så han kommer att minnas och vi är glada och stolta över de avtryck han gjort i många människors liv.”

Han somnade in lugnt och stilla, omgiven av sin närmaste familj. Sven Melander blev 74 år.

-Pettersson minns att Sven beskrivit sig som den sista Socialdemokraten. Det finns nog fler men inte inom det Socialdemokratiska partiet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Sven Melander är död

 1. Tråkigt att Sven Melander gått bort. Men att SVT skall göra bort sig är ju bedrövligt. Man tar fram bögen Rickard Söderberg sen ännu värre svinturken Özz Nujen, Man kunde naturligtvis inte ta fram Lasse Åberg eller Stina Dabrowski hade varit mycket trevligare.

  28
 2. Sven som Berra i sällskapsresan är oförglömlig. En som personifierar en fyllesnudda som man man säger på skånska.

  18
 3. Har sett intervjun tidigare, och var lika trevligt nu som då att se Sven och Jimmie prata i lugn och ro. Inga påhopp och påståenden om ditt och datt. Vila i frid, Sven.

  29
  • Du eller ni som trycker tummen ner på kommentarerna om Svens allt för tidigare bortgång skäms ni inte ? En förklaring vore på sin plats varför ni gör så….Vet ni ens vem han var och hur många glada skratt han gett oss genom åren….

   15
   1

Kommentera