Mordförsök på Holavedsgymnasiet i Tranås

BROTTSLIGHET. Minst en person har skadats i ett knivdrama på Holavedsgymnasiet i Tranås, skriver polisen på sin hemsida. Strax efter klockan 8 på tisdagsmorgonen kom ett larm om att en elev burit med sig en kniv till skolan. På plats hittades sedan en person ur personalen som skadats av eleven. Personen uppges ha lindriga skador.

När polisen senare omhändertog eleven beskrevs han som ”kraftigt agiterad” och fördes bort för att genomgå en läkarundersökning med stöd av lagen om psykiatrisk tvångsvård.

Ärendet rubriceras som försök till mord.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Mordförsök på Holavedsgymnasiet i Tranås

 1. Undrar vad det var för en elev. Den sorten som blir kränkt om någon säger något och ser ut som om han är pixlad på foto. Jag har svårt att tro att det var en vanlig vit svensk pojke. Dom brukar väl inte bära kniv i skolan.

 2. Finns bara en typ av elever, som är ”KRAFTIGT AGITERADE”! Och det vet vi alla vilka det är! De som bland annat har sina ”guds”utrop vid attentat!

  12
 3. Dags att införs straffsatsen tukthus för genuina svenskar, resten utvisas som vanligt per automatik, gäller för minderåriga.

 4. Ojdå så fort. De ukrainska flyktingbarnen.
  Obs ironi
  Nu en intervju i cuatro med en kvinna som flyr. Hon är snart vid Kiev från odesa. Hon söker jobb i bilen. Läser sitt CV. Hon drar till Spanien. Hon vill jobba så hon kan skicka pengar till sina släktingar,män som är kvar. De pratar om hon har bensin nog.
  Det är våldsamma attacker mot civilbefolkningen. Barnen i baksätet. Hon berättar hur det ser ut efter vägen. Hon säger det är svårt för barnen och svårt att ljuga. Äldsta flickan gråter. Tilläggas,hon pratar spanska redan…

  9
  1
 5. Det är på tiden att regeringen tar muslimernas kusingifte på allvar. Har träffat många läkare som kan vittna om hur galna de inavlade muslimerna blir. Skicka tillbaka dem till Mellanöstern.

  22
 6. ja som förälder skulle man våga skicka sina barn till skolan??
  det är ju en klar fördel om toy boysen ger sig på läraren. som förälder tål ja inte att mina barn attakeras ..
  men det är ok att vålta läraren och det har ju hänt redan som detta fallet men om man nu vill ha garantier för ens barns däkerhet hur gör man då??

  13
  1
 7. Med handhjärtan läker vi alla sår, och lurar omgivningen att vi är snälla!

  12
 8. Tycks vara många nu förtiden som är ”kraftigt agiterad”. Är det ett importerat problem?

  32
  • Majbjörn:
   Men medge att PK-organen är duktiga att finna främmande ord,för att öppet tala om vad som döljer sig bak brotten….
   Själv har Stenbock snart levt ett århundrande,och aldrig tidigare hört talas om detta uttryck för en minderårig importerad sinnessjuk idiot.

   18
   1
 9. Kriget som pågår i Sverige. Hur många stenar är vända i regeringen den senaste tiden? Inga!!

  38

Kommentera