Redaktör uppges ha gripits – protesterade mot kriget i statlig rysk tv

YTTRANDEFRIHET. Mitt under en nyhetssändning på den statliga ryska tv-kanalen Pervyj Kanal dök under måndagskvällen en kvinna upp i bild med ett plakat med texten ”Stoppa kriget”.

Jag skäms för att ha spelat in Kremlpropaganda, säger kvinnan i en förinspelad video.

Enligt Financial Times Moskvachef Max Seddon var kvinnan som sprang in i sändning Marina Ovsyannikova. Hon arbetar som redaktör på Channel One och uppges vara gripen av polisen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Redaktör uppges ha gripits – protesterade mot kriget i statlig rysk tv

  • De har rensat ut flera. En hel redaktion reste sig och gick. Ett soffprogram med en som Steffo.”Steffo” sa sakeri direktsändning och gick sedan ut. En läste upp senaste nytt och sa krig och det ordet är förbjudet. De får en enkel till Sibirien. Gulag som Solsjenitsyn beskrev.
   En från foxnews blev skadad förutom han som sköts i huvudet. De skjuter på pressbilarna.såg direktsändning med spanska korrespondenter. Kulhål då de åkte till stad på d som är jämnad med marken

 1. Det var antagligen detta som några inbitna och mentalt retarderade gammelkommunister här på bloggen menade med att Ryssland har mer demokrati än västvärlden?

  Ryssland ut ur Ukraina OMGÅENDE!

  53
  6
  • Ha ha ha! Det var en riktigt festlig kupp!!! Putin och gänget måste ha blivit galna! Nåja, blivit??? Mera, då kanske!!!

Kommentera