11 thoughts on “Vi tar bara emot flyktingar från närområdet

 1. STOPPA GRÄDDFILEN FRÅN MENA, SOMALIEN OCH AFGHANISTAN… ÖPPNA GRÄNSEN FÖR VÅRT UKRAINSKA BRODERFOLK SOM BÄR VÅR FLAGGAS FÄRGER SEDAN POLTAVA

 2. Det man tar emot är inga riktiga flyktingar, utan röstboskap för försörjningsbidrag .Ett stort mörker i det Nordiska ljuset. Därav Nordens sämsta pensioner.

  33
  • Ja Sossarnas röstboskap är en otroligt dyr historia för skattebetalarna,
   då har jag ändå inte räknat med all den brottslighet, och den kostnaden
   är enorm!

   24
 3. Reklamprofessorns bild är lysande.. Säger allt att sossarna är sk..t Precis som ucrainska soldater säger till ryssarna när de hotar. Slutsat mr. Pooh är den störste poopen år 2022. Rätta mig om jag har fel.
  Jag #StandWithUcraine
  Deras flagga är blå och gul

  14
 4. Tror inte de ukrainska flyktingarna ens Vill komma hit. Att Sverigeistan är Europas mest livsfarliga land är nog allmänt bekant för dom flesta. Att fly från bomberna för att sedan bli kanonmat igen genomskådar dom nog ganska snart.
  Polen och Ungern har, till skillnad mot Sverige, haft en genomtänkt linje från början. Den ger nu plats för att ta emot RIKTIGA flyktingar istället för de bedragare såssarna lockat hit.

  48
  • @
   Avseende ”Att fly från bomber för att sedan bli kanonmat igen genomskådar dem nog ganska snart” synes i varje fall inte skrämma dem som är flyktingarna i Ukraina med samma nationalitet som i Sverige flyktingar, ty för cirka 30 minuter sedan anlände de första 54 till Sverige som just nu registreras in av Migrationsverket!

   2
   4
   • I vårt land råder fullständigt öppna svängdörrar. Vilken IS-slaktare som helst utan pass kan dupera klåparna på migränverket genom att påstå sig komma från Ukraina. Men visst, en och annan riktig flykting lär nog komma, men nu gäller det att vara på tårna, för muhammed är en listig f-n och kommer att utnyttja läget.

    11

Kommentera