Putin hotar med kärnvapen

UTRIKES. Nu ser vi vad spriten kan ställa till med. Den ryska federationens president Boris Jeltsin var trött och alkoholiserad då han slutligen avgick från sin post på nyårsafton den 31 december 1999. I fyllan och villan hade Boris utsett Vladimir Putin som sin efterträdare. Putin var mer eller mindre okänd då han fick uppdraget som ställföreträdande premiärminister i augusti 1999 och överraskningen var stor då Jeltsin valde just honom till sin efterträdare.

Vladimir Putin hotar med kärnvapen

Då var det inte många som anade att Putin skulle sitta kvar så länge och bli en så mäktig president. Nuu har den före detta KGB-mannen och taxichauffören Vladimir Putin inlett ett totalt krig mot grannlandet och broderfolket i Ukraina.

Det finns dessvärre inget som garanterar att kriget stannar i Ukraina. Krig brukar inte gå som planerat, när galningen i Kreml dessutom berättar att Ryssland är världens största kärnvapenmakt och säger ”Till alla som skulle kunna tänka sig att ingripa utifrån: Om ni gör det kommer det att möta konsekvenser som är större än de ni har mött i historien. Alla relevanta beslut har fattats. Jag hoppas att ni hör mig”, sa Putin i sitt tal i natt.

-Pettersson hoppas att de vettiga ryssar som finns tar tag i problemet. Putin och Ryssland har passerat flera gränser. Putin hotar hela Europa, så länge han är kvar finns inget hopp. De senaste månaderna har Putin, Lavrov och ”experter” på bloggen sagt att det blir ingen invasion. Idag försöker Putin krossa Ukraina och utöka det ryska riket. Belarus har han redan i praktiken så frågan är hur länge det dröjer innan baltstaterna och Polen hotas…

Putin har idag även bekräftat att det som USA:s underrättelsetjänst släppt i stora drag stämt.

Livesändning

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Putin hotar med kärnvapen

 1. Jeltsin hade säkert fått ett förslag han inte kunde neka, Putin KGB tränad, och makthungrig.

  4
  1
 2. Om inte EU (Tyskland) och dess överbetalda byråkrater sedan sekelskiftet bekymrat sig mer om hbtq-frågor, import av människor från tredje världen, enskilda staters lagar och förordningar, Trumphatat, lagt ned kärnkraftverk, byggt Nordstream ett och två och, in absurdum diskuterat Brexit istället för att se om sitt hus och förstärka det yttre försvaret så hade nog Europa sett annorlunda ut idag.
  Samtidigt har den ryske björnen vässat klorna och avvaktat rätt ögonblick (efter det att Bidenadministrationen visade sin svaghet och övergav Afghanistan och samtidigt skänkte bort vapen för miljontals dollar) för att gå till attack.

  11
  2
 3. Å så då är Klaus faube bättre..biden å hans son..vi kan ta trudoe i Kanada..? Diktaturer finns det gått om…kolla här i Sverige. Skulle Viva nå föredöme ? Vi kan sälja vapen överallt?

  13
  15
  • Det verkar lite knackigt med svenska språket. Om inte Google translator inteklarar ryska till svenska, finns det säkert andra program

   11
   6
   • Att Putin är en fullblodpsykopat är det inte tvivel om längre. Kommer någon i den innersta kretsen att eliminera honom? Vi får verkligen hoppas!

    17
    10
 4. Misstänker att Vladimir Putin lider av svår sjukdom, syns på ögonen och hans gråton på
  huden.
  Mycket tyder på sista striden för honom på två
  olika sätt.

  28
  11
 5. Får väl hoppas att några i den inre kretsen inte vill resten av sina liv i ett sönderbombat land och tar denne galning av daga.

  35
  7

Kommentera