Klimatalliansen bildar parti

VALET 2022. Organisationen Klimatalliansen har beslutat att bilda ett politiskt parti och ställa upp i riksdagsvalet, rapporterar flera medier. Dess företrädare Anders Wijkman tror inte att det kommer bli några problem att få fram villiga kandidater, men det återstår att se om en av dem kommer vara Feministiskt initiativs grundare och tidigare partiledare Gudrun Schyman.

Schyman är en av medgrundarna till Klimatalliansen och nyligen inledde Fi ett uteslutningsärende mot Schyman, eftersom veteranen sagt att hon vill att Klimatalliansen bildar parti och ställer upp i valet.

Anders Wijkman harr hunnit bli 77 år och verkar vilsen. Han har varit riksdagsledamot för Moderaterna och aktuell som partiledare för M, sedan var han aktuell som partiledare för Folkpartiet-Liberalerna och sedan blev han ledamot i Europaparlamentet för Kristdemokraterna och nu alltså klimataktivist.

Gudrun Schyman verkar också leta efter sin identitet, Vänsterpartiet, Feministiskt Initiativ och nu Klimatalliansen.

-Pettersson undrar varför inte media ger lika mycket uppmärksamhet åt Alternativ för Sverige (AfS) och Medborgerlig samling (MED) som för klimatmupparna fast det är egentligen rätt bra att de tar röster från Miljöpartiet.

En vacker bild. MP får gärna minska till under 2,5 % för då minskar bidragen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Klimatalliansen bildar parti

 1. Det handlar inte om miljön längre utan var dom kan sno åt sig mest pengar
  i form av bidrag som dom kan berika sig själva med.

 2. Gudrun är enbart ute efter att fylla sitt liv något viktigt att sysselsätta sig med på sina glada pensionärs dagar av rödvin och tristess
  alltså dryga ut sin riksdagspension med ännu mer skatte pengar från de mindre bemedlade skattebetalare,
  då pratar vi inte vänstern ( där hon ursprungligen gjort sin karriär) för de tillhör inte längre det lägre ståndet, utan de som har det riktigt dåligt betalt.
  För dem har hon glömt bort för länge sedan.
  Så en karriär i något som är riktigt inne i tiden alltså Miljö kan ge bra med flis🥂

  13
 3. Ett spanskt uttryck. Sätt två kommunister i ett rum. En timme senare går de ut och det har då bildats tre nya partier

  17
 4. Kan de inte få något nerlagt mentalsjukhus, som klubblokal. Där finns säkert utrustning kvar i källaren. Elchocker, iskalla bad och lobotomi, är ju precis vad dessa människor behöver.

  21
  1
 5. Ett MYCKET BRA förslag !
  Kommer att dra röster från V(pk), MP, F!, Nyans etc.

  Den klimathysteriska tokvänstern förökar sig genom delning där varje ny partikel är hälften så stor som sin moderpartikel…

  50
  • Klimatbefrämjande = miljöförstöring i mycket stor skala!

   För själva riktiga miljön kör man över i det flummiga klimatets namn, och förstör bestående för ALL framtid!!!

Kommentera