Miljöpartiet vill placera svenska barn i ”utsatta” områden

VALET 2022. Klimatet och segregationen blir Miljöpartiets stora valfrågor i Göteborg under 2022. Det meddelar gruppledaren Karin Pleijel, som under söndagen valdes till toppnamn på Miljöpartiets lokala lista. Utöver klimatsatsningarna vill man också särskilt råda bot på ett annat stort samhällsproblem – segregationen, rapporterar Göteborgs-Posten.

Karin Pleijel Miljöpartiet pressbild. Hon föreslog även tidigare att SVT ägnar 15 min i varje Rapport och Aktuellt åt klimatet. Det låter som hon vill införa diktatur.

Miljöpartiet hoppas att fler svensktalande föräldrar ska ta ansvar för segregationen, genom gruppmöten där de uppmuntras att placera sina barn på skolor i utsatta områden i Göteborg.
En förälder kanske tänker – oj, det är bara mitt barn som har svenska som modersmål på den här skolan. Men stimulerar man dem istället att göra skolvalet i grupp, då blir de inte lika oroliga, säger Karin Pleijel.

Pleijel påstår att alla barn skulle gynnas i sin språkutveckling med mer blandade skolor.

Språket kommer mycket snabbare när man har en blandad sammansättning i skolor. Dels tror vi att det stimulerar språkutvecklingen för de som har svenska som modersmål från början. Vi tror också att det blir en bättre stimulans för de barn som inte har svenska som modersmål. Det skulle gynna alla, säger Pleijel.

-Pettersson ser att Miljöpartiet trots de enorma problemen vi har med invandringen vill fortsätta i samma spår. Albert Einstein noterade en gång att dumhet var att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat.

Jag vill upplysa Karin Pleibel och MP omatt det är deras egen huvudlösa migrationspolitik som medverkat till att skapa denna segregation och att MP vill fortsätta att göra det ännu värre. Jag tvivlar på att Karin har några egna barn och barnbarn.

”Människor som flyr för sina liv ska inte mötas av murar. Europa ska ta ansvar och Sverige ska vara ett land som står för öppenhet och medmänsklighet. Asylrätten ska värnas. Vi vill ge familjer full rätt och möjlighet att återförenas, införa permanenta uppehållstillstånd och särskilt värna sjuka, barn och unga. Genom att återinföra särskilt ömmande omständigheter för barn tar vi steg mot att tillgodose barns rättigheter. Personer som har vistats i Sverige med uppehållstillstånd men som riskerar utvisning bör få stanna när de har en stark anknytning hit, till exempel genom familj, vänner och gymnasiestudier”, står det bland annat på Miljöpartiets hemsida.

Albert Einstein

”Bara två saker är oändliga, universum och den mänskliga dumheten. Men när det gäller universum är jag ännu inte absolut säker”. – Albert Einstein.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

34 thoughts on “Miljöpartiet vill placera svenska barn i ”utsatta” områden

 1. ”Bara två saker är oändliga, universum och den mänskliga dumheten. Men när det gäller universum är jag ännu inte absolut säker”. – Albert Einstein.

 2. Hon har väl knappast några egna barn den där. Jag har ett annat förslag, alla som röstar på MP tvångsförlyttas till grottor i skogen utan el. Vi kan ju inte ha det så här.

  14
 3. Svenskar skall ta ”ansvar för segregation”.

  Vanligt folk skall alltså verka för detta genom att placera sin barn i problemområdenas skolor.
  Vore det inte mer rimligt, att de politiker bidragit till att det ser ut som det gör i samhället tar detta ansvar?

  Tror inte att de som vill motverka segregationen, själva är intresserade att vara ute i problemområden.

  14
 4. För er som inte vet, kan jag berätta att inte ens utlänningarna som bor i förorten vill att deras barn skall gå i dessa skolor. Varför skulle svenskar vilja gå där???? Vi få hoppas att detta var spiken i kistan för Miljöpartiet, så vi slipper deras vansinniga idéer i fortsättningen.

  21
 5. Tyckervatt vi skulle tvångsplacera resterna av Miljöpartiet i dom utsatta områden
  som dom själva varit med och skapat tillsammans med Sossarna!

  21
 6. Visar Märta Stenevi (MP) vägen genom att låta sina barn bussas till något otryggt område??

  Eller kanske ALLAH i (MP) gör det????

  25
 7. Så man vill ÖKA utsattheten av Svenska barn genom att placera dem i ghetto???

  Så att fler svenska barn, blir utsatta för våld och våldtäkter av invandraravskummet???

  DET FINNS INGA UTSATTA OMRÅDEN!!! BARA UTSATTA OCH UTSATTA, VARHELST NÅGON BEFINNER SIG!!!

  20
  • Mp värnar utländska huliganbarn och den utländska vålds -och våldtäkts”kulturen”, framför svenska beskedliga schyssta barn, och vår svenska respektkultur!

   VILKA SVIN DESSA mp:are är!!! Såväl bokstavligt, som till sitt synsätt!!!

   23
 8. Frågar man mäklare och skolpersonal så får man reda på att olika nationella grupper söker sig till olika skolor och bostadsområden. Tex indier vill gärna bo där andra indier bor, de vill ha barnen i samma skola (mycket diagnoser pga kusingifte).
  Kineser/asiater är en annan grupp som gör på samma sätt. Muslimer är inte en nationell grupp men de vill bo där andra muslimer bor och gärna ha barnen i samma skola. I muslimernas fall handlar det om att ”ju fler muslimska barn vi ha i klassen desto lättare lan vi skapa muslimska regler för skolan”.
  Så har det varit i över 30 år enligt samma källor. Många av källorna berättar också att de redovisat det här för politiker och tidningarna, som skam och skuldbelägger för att tysta ned!

  23
 9. Helt otroligt, de kämpar verkligen för att nå den absoluta botten. Trodde i att det skulle räcka med Bolund, Stenevi och Tovatt utttalar sig, men det finns tydligen fler virrhjärnor i partiet

  28
 10. Att placera en massa utlänningar i miljonprogrammet är inte lyckat.
  Dessa områden kanske delvis borde rivas.
  Majoriteten barn i en klass borde vara svenskar kanske max 5 utlänningar i en klass.

  21
  1
  • Eller så returnerar vi alla ”flyktingar” som kommit hit de senaste 20 åren och som inte integrerat sig i samhället.
   Det är fred i Afghanistan, Irak, Syrien, Libanon, Kongo, Sudan och så vidare så dessa personer kan ta sitt pick och pack och åka hem.
   Det kommer att minska folkmängden med lite drygt 2 000 000 människor samt att vi får 400 000 lediga bostäder som kommer att sänka bostadspriserna till humana nivåer.

   12
 11. Det som skulle gynna de främmande barnens språkutveckling är hemspråksundervisning. I hemlandet. Dags att sluta upp dessa försök med mångkultur. Det är konstaterat sedan många år att det inte fungerar.

  46
 12. Redan nu bussar man ghettobarnen till svenskområdenas skolor, ofta med för de svenska eleverna, ett katastrofalt resultat.

  41
 13. Detta har prövats i USA sedan 50-talet med desegrationslagar och bussningar som I slutändan varit ett totalt misslyckande.

  Miljöpartiklar som Karin Pleijel lever i någon form av fantasivärld helt skiljd från sunt förnuft och vetenskapligt evidensbaserat tänkande.

  50
 14. Perfekt, då väntar vi med spänning på när MP går runt på Södermalm och samlar ihop barnen till valfria skolor till ghetton på Järvafältet. Det blir naturligtvis under stort jubel och hurrarop när miljöfascisterna på Södermalm kan göra en insats mot segregationen.

  53
  • Är inte barnen på Södermalm tillräckligt utsatta med de föräldrar som de har? Det är inte deras fel att föräldrarna i många fall är idioter. Bättre då att skicka föräldrarna till Järvafältet.

   36
   1
 15. Lyssnade på Riksdagsdebatten om hedersvåld den lille rabiate justitieministern
  skyller alltid på andra, eftersom inte SD ville ta emot flyktingar alls så hade
  problemen inte uppmärksammats?????? Så all hedervåld hade upphört i M.Ö
  om inte flyktingar massimporterats till Sverige? Att hans eget parti inte gjort ett
  förbannat dugg i 20 års tid mot hedersvåld lotsas denne Besserwisser inte om,
  istället har kravlösheten mot dessa avarter ökat!

  44
 16. När det gäller dumheter och stolligheter från miljösekten så är det en botten utan botten.

  51
 17. Notera att kärringens ungar är inte längre i skolåldern, därför tycker hon det är en bra idé. Hennes yngre svenska kollegor i partiet håller antagligen inte med henne och anser nog att hon är en idiot.
  Vilket jag redan konstaterat att hon är eftersom hon i grund och botten är en socialist.
  Socialister är, per definition, idioter.

  70
  • MP är skapad av ett hopkok av spillrorna av alla de minipartier på den röd/röda färgskalan, kvasifilosofiska evighetsstudenter och renodlade dårar.

   54
   • Fredetland.
    Jag tror att många Miljöpartister är seriösa, de vill värna vår miljö och natur.
    De vill ta hand om utlänningar som de tror har det svårt.( milijarde

    utlänningar har det svårt)
    Dock så fungerar inte deras metoder de vill gå fort fram trots att ny teknik inte finns, och värst drabbas de lågavlönade, jag tror inte att de vill det utan jag tror inte att de kan sätta sig in i hur det är att leva på marginalen

    16
 18. Ska då dårarna nu börja experimentera, med våra barn också. Räcker det inte med allt skit de hittills lyckats få igenom. Förslag som detta bevisar verkligen att den sista idioten inte är född ännu! Segregationen är inte, OBS inte svenska föräldrars ansvar. Det ansvaret ligger hos de politiker som hyllar massimporten. Dessa politiker bör omedelbart skicka sina barn, till de ”utsatta” områden de skapat. Hederligt folk vill inte ha med dem att göra.
  Man bör komma ihåg att en klar majoritet INTE önskar import av, människor från tredje världen.
  En ny regering borde ta i med hårdhandskarna, mot gettoområdena, och sätta slapptaskarna i arbete, för att få tillgång till bidrag. Plocka skit, sopa gångbanor, rensa planteringar osv.

  65
  • Och området är extremsvenskt om man tittar på namnen på övriga 127 vuxna som bor på samma gata i radhusen.

   Ja de är helt ofattbart, trodde inte så svenska områden existerade längre…och DÄR bor hon!

 19. Såna här förslag är bra därför att chansen är större att idioterna åker ut…😄😄

  69
 20. Man kan undra var denna samhällsfarliga MP-sektmedlem bor?
  Hon bor väl inte i ett utanförskapsområde?
  Om inte så rekommenderar jag att du flyttar dit.

  72
 21. Endast barn till miljöpartister i så fall, men om det skulle bli aktuellt så garanterar jag att MP skulle få ett riktigt utbrott ”vilka barn som helst men ej våra.”

  75

Kommentera