Dumhetens ansikte

LO med Susanne Gideonsson i spetsen hindrar aktiva Sverigedemokrater från att vara fackligt förtroendevalda. Hennes parti Socialdemokraterna satt med i Decemberöverenskommelsen för att stänga ute SD från allt inflytande. Sossarnas stödtrupper i form av ABF och Folkets Hus nekar Sverigedemokrater att hyra deras lokaler.

Så här svarar Susanne Gideonsson när Jimmie Åkesson lägger fram förslaget att de enskilda fackmedlemmarna måste lämna sitt samtycke innan facken finansierar Socialdemokraterna med deras pengar.

Notera hennes ord ”odemokratiska”. Dumheten har fått ett nytt ansikte. Det måste vara enklare än någonsin för icke-sossar att klippa medlemskortet.

21 thoughts on “Dumhetens ansikte

 1. ja men det finns ju möjligheten att räta till ett mångfald av fackföreningar som konkurrerar på samma vilkor som företagen md avtal och löner. det kommer gå blixist snabbt med olika fackförbund som utesluter gängkriminnälla eller jihadister oxh andra besvärande tendenser i den stora plaskdammen som sossialdemokraterna tror sig ha någon form av monopol på

 2. Socialister är per definition idioter.
  Därför är det logiskt att en socialdemokrat anser att något som går emot socialdemokraterna är odemokratiskt eftersom socialdemokraterna har ordet demokraterna i namnet.

  22
  1
 3. Att alla behandlas lika och efter samma mall, går tydligen emot ”allas lika värde”, enligt våra pk fackföreningar.
  Ska man skratta eller gråta?

  21
 4. Att det mänskliga förståndet har sina gränser sörjer jag inte över, det som däremot gör mig bedrövad är att dumheten inte har några Voltaire? (1694 – 1778)

  39
 5. Har man läst dem mänskliga rättigheterna då man inom fack och LO plus regering bryter mot dessa

  44
  • Men enligt den regeringsform som sossarna tog fram på 70-talet över vilka rättigheter som räknas som mänskliga ingår inte politisk åskådning. Av den anledningen att det skulle förhindra att sossarna från att förfölja och kunna förtrycka politiska motståndare på laglig väg som t.ex. genom fackförbund och andra skattefinansierade organisationer.

   10
 6. Jag är korrupt. Jag så kallade jobbar i den svenska så kallade staten.

  35
 7. Hon kan vara tacksam för att det inte råkar vara 1600-talet nu. Alla kriterier för häxkonst verkar ju vara uppfyllda. Skulle politisk tvångsanslutning vara ett bevis på demokrati ???Som belöning väntar säkert en framtida ministerpost som demokrati-minister. Dvs. demokrati enl. såssarna.

  60
 8. Det är ett uråldrigt system med fackföreningar och ingående arbetslöshetsförsäkring. Det bör vara statliga fonder delvis byggda på viktiga parametrar, som t.ex. arbetade år, ålder, egna löner och bruttonationalinkomsten, BNI. Att LO inte godkänner medlemskap i en av riksdagens partier skriker olaglig diskriminering lång väg och underkänner människovärdet av minst 1 miljon väljare. Hoppas Sverige så snart, som möjligt befrias från liknande totalitära fackföreningar.

  63
 9. Får man skriva sossesugga om en som bär sig så svinaktigt åt?
  Nej, då blir grisen ledsen för den är ett bra djur.
  Klart hon är partiboksmarinerad för att få jobbet, fy tusan
  Hon bör sälja raggarbilen o köpa elpackmoppe, sån ska packet köra

  41
  1
 10. Det står alltmer klart att det enda som återstår i socialdemokratiska partiet, är det intellektuella bottenskrapet. Raggarpaddans svar ställer alla tvivel åtsidan. ”Krossa LO. Kross maffian”!

  63
 11. Nej hon är nog precis så dum som hon låter, i det partiet verkar det vara en tillgång,
  med tanke på så många underliga ministrar dom släpper fram?

  70
 12. En odemokratisk groda har talat. Jag undrar hur hon har nått dit hon kommit. Jag har svårt att tro att det är pga kunskap/kompetens.

  Kanske är dumhet en tillgång för att nå vissa positioner

  76
 13. Det gäller inte bara arr rösta. Det gäller också att rösta rätt. Vad som är rätt avgör makteliten.

  Herreje, hör de själva inte hur det låter?

  73
 14. Vad är odemokratiskt, om inte att kollektivansluta medlemmar till ett parti. Precis som i gamla stalinistiska Sovjetunionen.

  Om kritik mot detta är odemokratiskt, vet jag inte vad demokrati är!

  87
  1

Kommentera