Anne Ramberg ger sig in i storpolitiken

UTRIKESPOLITIK. Anne Ramberg var generalsekreterare i Advokatsamfundet och har gjort sig känd för egendomliga uttalanden mellan oxfilé-tuggorna i sin 218 kvadratmeter stora våning på Östermalm. Ramberg förespråkar en generös flyktingpolitik och har vid ett tillfälle kallat invandringskritiska grupper för ”bruna råttor”.

Röda streck är Nato-länder med gräns mot Ryssland. Det är det som Anne Ramberg och Ryssland kallar inringningsteori.

-Pettersson säger att Estland, Lettland, Litauen, Polen med flera troligen är glada för att de sökte och fick medlemskap i Nato. Ukraina, Georgien och Moldavien är inte Natomedlemmar, de har i stället fått oönskade besök av ryska trupper som verkar göra sig hemmastadda där.

Anne Ramberg tycker att man ska göra avkall på sin välfärd från sin 218 kvadrat stora våning på Östermalm som är värd runt 15 miljoner och där hon bor med sin man. Anne Ramberg tjänade runt två miljoner per år som generalsekreterare i Advokatsamfundet. Nu vet jag inte hur mycket damen drar in men hon är fortfarande aktiv.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Anne Ramberg ger sig in i storpolitiken

 1. Jag tycker verkligen att hon är fräck i munnen när hon kallar invandrarna för brunetter. De kan väl inte hjälpa att de ser lite annorlunda ut .

 2. Jahaja ska det bli ytterligare ett stolpskott i politiken,räcker det inte
  med dom som redan finns utan denna bisarra människa.Och kalla
  dom inte för toppolitiker utan för avskräde.

  40
 3. En typisk representant för Gåsleverproleteriatet? Har inte folket det jävligt nog ändå
  med katastrofregeringen utan ska behöva att dras med den kärringen också??
  När hon nu har en lägenhet på 218 kvm på Östermalm så borde denna
  överklasskärring kunna ta emot en drös av dem som tränger sig före andra i bostadskön?

  45
 4. Svenskt rättsväsende är ett stort skämt, och för det behövs ingen närmare förklaring till….

  37
 5. Damen har rätt i att om man vill bli kallad för human ( eller de. humanitära stormakten) krävs det att MAN FÅR GÖRA AVKALL FÖR SIN VÄLFÄRD.
  Dvs att det inte går att ta emot hundratusentals ” flyktingar” som bidragsförsörjs och behöver stora resurser ocv behålla sin egen välfärd oändrat. Om man går icv röstar för spdan asylpolitik som Sverige bedriver nu bör man begripa att ens egen välfärd försämras. Så enkelt är det. Man är fum om man inte fattar att om man delar ändliga resurser för fler och fler som inte bidrar då blir mindre för var och en

  25
  1
 6. Damen har rätt om utvisningar till Uzbekistan. Om ni betraktar landets styre som diktatur ( för att det förbjuds radikala islamistiska grupperingar typ salafister) så skyl er själva och behåll alla de radikala islamister därifrån här som politiska ocv religiösa flyktingar som ni har gjort presic under senaste 10 år.
  Umgås med uzbeker-arbetskraftsinvandrare som är chockade över varför Sverige vill ha sådana men inte golnsom jobbar ocv gör bra ifrån sig

  17
  1
  • Än så länge får varje människa skriva av sitt missnöje hos Petterssons här i Sverige,
   men om motsvarigheten till Petterssons legat i till exempel Moskva så hade det inte
   gått många timmar innan KGB stängt av kanalen om dom skrivit sanningen om dom
   Ryska myndigheterna, det är en stor skillnad!

 7. Vi behöver inte fler godhetsknarkande, okunniga kärringar i politiken. Resultatet av ”feministregeringens” ödeläggande av landet är bevis nog. Bara för att man tycker sig stå högt upp på samhällsstegen, besitter man inte automatiskt rätten att tillrättavisa andra människor om ”rätt” uppfattning.
  Nä, Anne Ramberg, koncentrera dig istället på att hitta oxfilé på extrapris!

  47
  • Fru Ramberg behöver inte hitta oxfile till extrapris.Det är bara gå ner till Östermalmshallen och handla til fullpris.Stockholmare med normalinkomster får lov att handla på Willys och Lidl vår dagliga mat.Det är lätt att vara ”god ”när man inte behöver konfronteras med verkligheten….

   32
 8. Att Ryssland känner sig inringade av NATO är lite märkligt för det är endast på den västra fronten och endast är en pytteliten del av deras gränsland.
  Den södra flanken likväl hela norra är ohotad, men det ser väl inte en försoffad jurist.
  Hon skall hålla sig ifrån sherry och nätet.

  28
  4
 9. Ingen ska tvätta sitt dåliga samvete med skattebetalarnas pengar. Att hjälpa folk få det bra villkorslöst ska ske på frivillig basis. Nödhjälp vid naturkatastrofer är en helt annan sak. Sveriges kommuner, regioner och riksdag måste börja agera mer rättvist och tacksamt mot sitt land och dess solidariska invånare.

  54

Kommentera