Québec kräver vaccinpass för att köpa brännvin

PANDEMI. Den som vill köpa alkohol eller cannabis i statliga butiker i kanadensiska Québec måste numera visa upp ett intyg om att de vaccinerats mot covid-19.

Enligt provinsens hälsominister Christian Dubé har åtgärden vidtagits för att uppmuntra invånare att ta första dosen vaccin, skriver Montreal Gazette.

Québec har Kanadas högsta antal covidfall per invånare, aktiva fall samt dödsfall de senaste sju dagarna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Québec kräver vaccinpass för att köpa brännvin

 1. ja det är särskilt bra när det där omikron är fullständigt fel ? det är ett annat virus som skiljer sig så att det är okänsligt för vaccin

 2. Kan man ju bara undra vad de vinner på detta? Är man inte vaccinerade får man väl be någon vän att handla och har man inga vänner får man gå till langaren. Eller åka till grannprovinsen och storhandla.

  13
  4
  • Så bra! Då kan ju de vaccinerade yra runt och sprida smitta ännu mer!

   Det är ju detta som är de socialdemokratiska mening med covidpassen, och att förtrycka de vaccinerade och diskriminera de ovaccinerade!

   De VILL öka smittan i Samhället! Härska genom att söndra samhället. Det är ju llassiskt!

   T o m Lena Hallengren, försa sig häromdagen och sa att ovaccinerade och vaccinerade smittar lika mycket, i början av en intervju. Sen sa hon mot slutet, om varför vi skulle vaccinera sig. För att minska smittan. Tala om dubbla budskap. ”Så mycket falskhet bor det där.” För, att de inte vill lämna ut allt om corona-hanteringen, är för ATT DE INTE VILL ATT DET MORDISKA SYFTET MED DET HELA SKA KOMMA FRAM. Att de höga dödstalen bland äldre var planerat av socialdemokratin.

   SAMMA ÄR DET IDAG MED COVID-PASSEN!!! DET FINNS EN DJÄVULSK SOCIALDEMOKRATISK FÖRINTELSEPLAN BAKOM DET HELA! För samma sak gjorde Stalin i Sovjet. Fast han flyttade folk och gränser istället, för att söndra det gamla.

   18
   7

Kommentera