7 thoughts on “Mena-idioter har roligt i Frankrike

 1. Frankrike, ta fram Giljotinen igen och avknoppa avskrädet ni importerat. Marie-Antoinette avrättades i giljotinen 1793, men hon var väl en ängel, till skillnad mot slöddret ovan.

 2. Jag vet, jag har blivit utsatt för en inavlad muslim från Mellanöstern. Inaveln verkar skapa en skrämmande blandning av utvecklingsstörning, kognitiv tillkortakommande och lättantänd aggressivitet.
  Perfekta att ha som kanonmat i fronten av ett krig. För dumma för att uppskatta faran, lätta att manipulera med oskulder i paradiset och om dom mot förmodan når fienden finns mycket aggressivitet att leva ut.
  Men låt dom stanna i Mellanöstern, så vi slipper dom här.

  31
  • Eftersom våra politiker saknar konsekvensanalys av sina handlingar, lär detta helvete få fortgå. Det finns hur många facit som helst på hur denna idiotpolitik fördärvar våra nationer, så därför behövs det andra metoder än meningslösa val som det ändå manipuleras med….

   11
 3. Så är det, när REN ONDSKA härskar i nåns sinne. Det har vi sett allt för ofta hos detta avskum, som genomsyras helt av att bara göra ont, och andra illa. Hur mycket de än påstår annat här i väst, vet vi att det är djävulen de tillber och dyrkar. VILKA VIDRIGA SVIN!!!

  59
 4. Stenåldersfasoner av en underavdelning till Neandertalare, som av misstag hamnat i civilisationen.
  Dessa marodörer borde avhuvas, eller åtminstone kastreras så de inte kan föra sina gener vidare.

  70
  1

Kommentera