13 thoughts on “En så kallad Klimatolog förklarar

 1. Man kan också observera att denne gubbe menar att global uppvärmning leder till mer fukt samtidigt som ofta torka och skogsbränder, torrare väder, också skylls på global uppvärmning. Globalt sett kan inte båda påståendena gälla. Det kan inte globalt bli både torrare och fuktigare samtidigt.

 2. Rejält komiskt blev det för några år sen när ett tyskt, välutrustat, arktiskt anpassat — forskningsfartyg, gav sig upp mot norra ishavet för att samla bevis på att polarisen smälter. Hela expeditionen havererade ganska snabbt beroende på att det ståtliga fartyget nesligt frös fast i den groteskt massiva isen… Dödstyst från Erika på Aktuellt.

  15
  • Ja, och utanför Lofoten låg det fastfrusna nästan ett halvår. Detta hindrade inte dessa ”experter” för Polarområdet,att göra en film. I denna som Stenbock sett glimtar från påstår de även,att de befinner sig vid Nordpolen !!
   Alltså bluff o båg rakt igenom. Det enda de fick med sig hem till 4:e Riket var. isprover
   som de tog utanför Svalbard !!
   Det är väl denna typ av s.k. ”Klimatexperter” ,som fantiserar ihop PK-pressens Klimatuppvärmning ??

 3. För den som ständigt ljuger kommer förklaringarna bli mer och mer invecklande tills bubblan spricker.

  Då har man ofta kommit till insikt, men vill inte tappa ansiktet inför sin publik.

 4. Så det blir kallare pga att det blir varmare. Så om vi då kan få det kallare (vilket det redan är) så blir det varmare igen och därmed har man stoppat global uppvärmning.
  En paradox m.a.o och då faller hela idén som dessa undergångs-predikare härjar om.

  31
 5. Jaha, varmare väder är alltså = mer snö ??? Med det resonemanget blir ju klimat-galningarnas domedags-teser kontraproduktiva. För om man nu skulle lyckas sänka jordens medeltemperatur, så slutar det alltså att snöa med varmare väder som följd !!!! –I landet tvärtom är således allt möjligt.

  35
 6. Vad är problemet? Om det blir kallare av global uppvärmning får klimathysterikerna som dom vill. Kallare. Låter som vänsterfeminister, ständigt missnöjda.

  28
 7. Rent logiskt, så om nordpolen värms upp, så blir det luftströmmar söderut. Dom lär inte vara speciellt varma, så jag kan mycket väl tänka mig att global uppvärmning kommer att ge mer kyla och snö i närområdet.

  1
  18
  • med liknande logik så är det så att varm luft stiger uppåt. alltså borde det väl vara varmare på nordpolen. den är ju högst upp på jorden.

   23
   1
 8. Det skrämmande är att de vet själva att de ljuger. Sådana går det över huvud taget inte att resonera med tyvärr.

  46
  1
  • Ja Jalle, och de tror att alla är dumma i huvut och inte förstår att det är svammel
   Dessutum nya köldrekord senast på sydpolen

   27
   • Och i Sibirien var det för 1-2 månader sedan -67 i NO tredjedelen under 2-3 veckor. Den köldchocken fortplantade sig till större delen av Asien, med massor av tidig snöläggning, regnstormar med översvämningar etc. För när kyla träffar fuktig varm luft så REGNAR det i regel som s k skyfall. Nu blir även ryssarnas exploatering av NO Sibiriens naturtillgångar ca 1 år försenat, då ca 20 transportfartyg frös in i isarna och ca 20 ytterliggare har omdirigerats. Vägnätet i Sibirien medger överlag inte tunga fjärrtransporter, bl a p g a permafrost.

    20

Kommentera