Åklagare kräver dödsstraff för mordet på Bradleypolisens Marlene Rittmanic

BROTTSLIGHET. Bradleys polissergeant Marlene Rittmatic mördades när hon bad om sitt liv: åklagaren sa i måndags att de kommer att begära dödsstraff för de två personer som anklagas för att ha skjutit och dödat en Bradleypolisen Marlene Rittmatic och allvarligt skadat hennes kollega, Tyler Bailey, rapporterar ABC News.

Marlene Rittmanic och Tyler Bailey.

De två misstänkta i en motellskjutningen som dödade en Bradley-polissergeant och skadade hennes partner greps i fredags. De två misstänkta hade varit på flykt efter att sergeant Marlene Rittmanic dödades och hennes partner, Tyler Bailey, skadades allvarligt när de kollade ett larm på ett Comfort Inn onsdag kväll.

Den första misstänkte, Darius D. Sullivan, greps i North Manchester, Indiana på fredagsmorgonen, enligt myndigheterna.

Indiana State Police sa att Sullivan arresterades efter att en husrannsakningsorder verkställdes av amerikanska poliser och ett SWAT-team vid cirka 9:30 på morgonen i ett hem i ett kvarter på Bond Street i North Manchester, nära Fort Wayne.

Darius Sullivan och Xandria Harris misstänkta för mord på polisen Marlene Rittmatic.

Sullivan och en annan person från Kankakee greps utan incidenter, sade polisen. Narkotika och vapen hittades i huset, uppger polisen.

Sullivan transporteras tillbaka till Kankakee County, enligt Illinois State Police. Sheriffens kontor erbjöd en belöning på 25 000 dollar för information som ledde till att han arresterades.

En andra misstänkt för skjutningen av Bradley-poliserna, Xandria A. Harris, 26, överlämnade sig själv till Bradley-polisen på fredagseftermiddagen. Harris tros ha varit i rummet med Sullivan vid tidpunkten för skottlossningen, sa myndigheterna.

Bradley och Kankakee County ligger ett par mil söder om Chicago, Illinois, USA.

-Pettersson väntar på demonstrationer från BLM och de vänsterblivna medlöparna samt att SVT rapporterar om USA:s brutala polis.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Åklagare kräver dödsstraff för mordet på Bradleypolisens Marlene Rittmanic

 1. Bland BLM’s anhängare gissar jag har ett stort antal lågt IQ men att de skulle vara så hjärnskadade att de i detta fallet demonstrerar tror jag inte.
  Men det är ännu ej fastställt, och jag kan till skillnad från PK-sfären ha fel.

  32
 2. Glöm rapportering i SVT då det är fel hudfärg på de skjutna och även på förövarna.

  70
 3. De är helt klart oskyldiga, räcker att se på bilderna ….

  Har någon noterat hur tyst det är i media beträffande herremannen som körde in i julparaden före julen …

  70
 4. Vem ska skydda oss när kriminella ger sig på polis och blåljuspersonal? Livstids fängelse för minsta våld mot polis och blåljuspersonal. Sedan kan vänstern säga vad dom vill.

  70
  1
  • Då ska också polisen stå på medborgarnas sida och inte springa fascisternas ärende
   Utreda de verkliga brotten och inte trakasera hederliga medborgare med lagar som HMF Den skiten kan de lägga på hög

   47
   2

Kommentera