Varför just Sverige?

INSÄNDARE. Bokförlagen spottar ut böcker om enskilda människor och familjer som sökt sig till Sverige. Berättelserna är alla upplagda på samma vis: fattigdom och umbäranden i hemlandet, människosmugglare, flykt utan giltiga pass eller andra handlingar genom x antal länder, tillfälliga boenden i uppsamlingsläger eller på hemliga gömställen för att efter åtta sorger och sju bedrövelser äntligen landa i Sverige.

Det enda som aldrig berörs med ett enda ord i böckerna och berättelserna är varför dessa personer absolut vill till just Sverige! Man undrar varför.

Ego lego.

12 thoughts on “Varför just Sverige?

 1. Författarna har ju glömt att sätta hucklen på den kvinnliga delen på omslaget, sen kan
  man ju undra över ifall dessa författardamer ens försökt att hitta fattigdom hos Svenskfödda??
  Dom finns, men dom är inte högljudda och har ingen hjälp från media och sådana som
  författarna, sen tror jag att Svensken vet varför dom kommer hit, men det är ju inte precis
  dom skälen dom anger när dom kommer utan kunna bevisa vem man är!

 2. Falsk bild. Den ska få oss att tro att invandringen består av nordeuropéer, sydeuropéer och indier när den absoluta majoriteten är östasiater och nordafrikaner.

  Man kan fundera på varför bokförlaget väljer en sådan bild när reklammakarnas bild är den direkt motsatta. I reklamen är kärnfamiljen sällsynt.

  24
  1
 3. ”varför Sverige”, det är ett väldigt bra land, dessutom är nästan allt gratis.
  Utlänningar och bortskämda svenskar har här ett paradis, flytta till jobb, nej.
  Vadå, jag har väl rätt att bo vad jag vill, det finns ju Socialbidrag.

  29
  2
 4. Förlagen, redaktörerna och chefsredaktörerna är politiskt drivna av att förstöra sverige. De vet att människor är oerhört lättpåverkade av det snyggt förpackade skrivna ordet. Det som inte går att läsa kommer inte medborgarna att komma på själva, om de inte hänger på de nya nyhets-siterna och medverkar i sociala nätverk, men tom då är de osäkra på att de sitter med sanningen.

  24
 5. Bara, vissa typer av Svenskars själv rättfärdigande som de inte har moralisk kapacitet
  för att erkänna sig grundlurade !
  Ett för övrigt, typiskt beteende bland sönder mobbade grupptrycks Nissar . . .

  12
 6. För att Sverige skall åter bli ett normalt land behövs 100% avislamisering och avveckling av socialism.

  62
 7. Böckerna är väl skattesubventionerade för att kunna ges ut. De säljs säkert endast till skattedrivna institutioner, som skolor, bibliotek, föreningar och studieförbund. Ett smalt och obegripligt slöseri, som mest vill fostra/propagera till enfaldiga och lydiga medborgare. När ska Sveriges myndigheter växa upp?

  46
 8. ja man måste ju mörka på hedrs brott jihadister sjutningar och rena lustmord.. det är ju så illa att en enkel revision avslöjar miljard kostnader och det är ju nu bara för den vansiniga finansigeringen som gör att folk börjar undra om man verkligen skall betala för våltäckter kniv rån och mord bara att förvara en jihadist kostar över en miljon per år och sverige har inte dom pengarna s
  rskilt efter misshushållning en med cov eller kriget åt usa i Afganistan .
  och värst är att när desa som man trodde skulle betala kalaset dra till portugal eller Grekland kroatien då börjar tok käringen Magdalena förfölja svendkar som flyr från Sverige

  28
  2
 9. Om någon trodde att propagandan för massinvandringen av muslimer är borta så kan jag meddela att det är helt fel.

  69

Kommentera