Trump hyllar vaccinerna: ”Alla är väldigt, väldigt bra”

PANDEMIN. Donald Trump fortsätter att ge sitt stöd åt coronavaccinerna. I en intervju med den konservativa medieprofilen Candace Owens diskuterar Trump återigen fördelarna med att vaccinera sig. – Vaccinerna är en av mänsklighetens största åstadkommanden, säger Trump i intervjun.

Två som är vaccinerade mot covid-19…

I en intervju med Wall Street Journal I september sa den amerikanska före detta presidenten Donald Trump att han ”förmodligen inte” skulle ta en tredje dos vaccin.

Sedan dess har Trump tänkt om. I en intervju med den tidigare Fox News-profilen Bill O’Reilly svarade Trump ja på frågan om han hade tagit sin tredje spruta. Ett svar som ledde till burop från publiken på plats.

Nu fortsätter ex-presidenten ge sitt stöd till vaccinerna. I en intervju med den konservativa medieprofilen Candance Owens, som tidigare har kritiserat vaccineras effektivitet, kommer vaccinering på tal.

Jag tog fram tre vaccin. Alla är väldigt, väldigt bra, säger Trump.

Owens svarar genom att fråga ex-presidenten hur det kommer sig att fler personer har dött med covid-19 i år än förra året, om nu vaccinet är så bra.

Vaccinerna fungerar. De som blir jättesjuka och får läggas in på sjukhus är de som är ovaccinerade. Men det är fortfarande deras val. Om du tar vaccinet är du skyddad, svarar Trump och fortsätter:

Resultatet av vaccinerna är bra, och om du får covid-19, får du en mild sjukdom. Folk dör inte när de tar vaccinet. Under intervjun passar Owens också på att fråga Trump vad han anser om vaccinpass.

Folk måste få sin frihet, men samtidigt, vaccinerna är en av mänsklighetens största åstadkommanden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Trump hyllar vaccinerna: ”Alla är väldigt, väldigt bra”

 1. Trumps vaccin är baserad på HCQ, vilket är listat som vaccin i USA.
  Att han var tvungen att ta fram vax snabbt var för att Deep State hade planter på att stänga ner hela världen på minst 5 år, 10-15 fanns också med i beräkningen. Man kan bara gissa hur många som tagit självmord, supit ihjäl sig och lidit av psykisk ohälsa under dessa år. De bytte ut så mkt de kunde av det ”Fula” vaxet. Glöm inte att han säger att det är upp till var och en.

  Det finns massor av duktiga människor som letar efter botemedel för dem som råkar illa ut.
  Sen är även ”vaccin” en kod för Militären.
  75% av militären står på Trumps sida, de övriga 25 är köpta av Deep State.
  Korruptionen är/har varit gigantisk. De rensar överallt i hela världen, inkl Sverige.

 2. Först var det Jimmy Åkesson, sedan var det Donald Trump, och nu är det vi ovaccinerade som är orsak till allt ont i världen.
  Ett enkelt konstaterande är att människor inte kan härbärgera sin onda tankar, utan måste projicera dem på någon.
  Om man läser internationell alternativmedia får man fruktansvärda berättelser. Och nu har tillochmed folkhälsomyndigheten konstaterat att vaccinet inte fungerar helt bra.
  Men jag ska ändå vaccinera mig mot allt bättre vetande, för att staten vill det. Men jag tänker ta det kinesiska vaccinet om det kan visa att det skyddar mot 3:e och 4:e generationens Corona.

  20
  3
  • Eftersom dessa muterar ofta så satsa istället på bra T-cellsimmunitet så sköter de om ditt välbefinnande. Det andra riskerar bara att försämra ditt immunförsvar, det kinesiska kanske minst av dem alla, men varför sattsa på något som allt mer visar sig vara kass?
   Extra D-vitamin och lite zinktillskott och hög C-vitaminhalt i blodet så är du i bra form.

   31
   3
   • Jag har haft Corona och äter mycket c, d och zink. Men vi ovaccinerade är samhällets utstötta och tyvärr tappar vi rättighet efter rättighet. Så jag biter i det sura äpplet och vaccinerar mig.

    1
    9
 3. Att Trump under valrörelsen gav sitt stöd för de tveksamma preparaten förstår jag, hade han inte gjort det skulle hans chanser att vinna valet vara i princip noll.
  Men att han nu (I.o.f.s för några månader sedan) propagerar för dem och till på köpet påstår sig ha tagit en tredje dos (trots att han förmodligen har antikroppar) förstår jag inte.
  Karln insjuknade i covid under valrörelsen och blev behandlad av bl.a Zev Zelenko med en mix av antikroppar, ivermectin, C-D vitamin m.m och blev frisk på ett par dagar.
  Många av hans trognaste medhjälpare såsom Lin Wood, Michael T Flynn och nämnde Zelenko menar att vaccinet är nära nog en dödsdom.
  Nya rön gällande Omikronen visar ju dessutom att de vaccinerade verkar ha större risk att bli smittade äv vad ovaccinerade har.
  Har alltid gillat Trump men han har en historik av att famla fram och tillbaka väl mycket.
  En riktig ledare står fast och kämpar för folket.
  Tror att Ron de Santis är USA:s främsta politiker nu.

  27
  1
  • Jag tycker Zelenko och flera andra påminner om Elis Sandberg, som var veterinär och tog fram naturmedlet THX av en lösning av kalvbräss och vatten. Sandberg påstod att THX kunde stärka immunförsvaret och även skydda mot cancer.

   4
   15
   • Zelenko har varit med och botat såväl Trump som Giuliani som Bolosonaro från covid.
    Karln är en världsberömd läkare med oerhört bra framgångar vid behandling av covidpatienter.

    13
    2
   • Pettersson – Zelenko är läkare och har botat tusentals covid-patienter. Nej någon veterinär-doktor är han absolut inte!

    11
    1
  • Men snälla du, vi är i ett WWIII, det är inga bomber & granater, men det är ett Informationskrig & värderingskrig. Vill vi ha New World Order eller Riktig Frihet?
   Har du en susning om vad han & Militären har att slåss emot? De har redan försökt att döda honom åtskilliga ggr, kidnappat Baron och hällt gift i Melanias nagellack. Ibland måste man spela på motståndarens sida, för att vinna.
   Omicron är 6 ggr mildare än en vanlig förkylning. Den är till för att stänga ner och rensa bort de korrupta svinen och de som håller på med barnhandel.

   9
   1
 4. Jag håller med om att vacciner i princip är en bra behandling, BARA DE INTE BYGGER PÅ GENMANIPULERING. Vaccin måste förståss genomgå alla de av WHO stipulerade säkerhetstester. Några nödgodkännanden kan inte tolereras.

  När nu WHO och enskillda länder frångått de testprogram som är stipulerat och världens gräösrötter ser hur miljoner människor lider av biverkningar, så har benen sparkats undan för all framtida vaccinaeringar. Ingen torde lita på vacciner efter detta. Vilken djäkla björntjänst gräsrötterna får utstå. Vem vågar fortsättningsvis ta ex influensavaccin, när myndigheter (och Big Pharma) hotar att blanda in mRNA-preparat i dosen.

  Inte fán tänker jag injektera mig med gifter, när det finns BOTANDE, FÖREBYGGANDE och smitthävande behandlingsalternativ, vilka dessutom kostar en spottstyver i jämförelse med mRNA-preparaten. Följ Indiens och nu senast Japans initiativ med omläggning av Covid-behandlingar från mRNA-preparat till Ivervectin-linjen.

  33
  1
 5. Finns en annan sida gällande vaccineringen
  Dansk studie som är oroväckande.
  https://www.friatider.se/vaccinering-gav-okad-risk-covid-19

  Atleter över hela världen i alla åldrar, ifrån 12 år och uppåt, faller ihop till marken på grund av hjärtproblem, många av dem dör, flesta är i åldersspannet 16-30
  375 och 214 av dessa har dött.
  https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/

  36
  2
  • Det finns fler danska undersökningar.

   Risken att bli smittad av coronaviruset är tre gånger så hög om du är ovaccinerad, jämfört med om du är fullvaccinerad.

   Och de danskar som inte är vaccinerade bidrar till att coronasmittan sprids mellan sex och nio gånger så mycket som vaccinerade i Danmark.

   Det visar analyser gjorda av Viggo Andreasen, docent i matematisk epidemiologi vid Roskilde universitet, som han baserat på bland annat data från danska Statens Serum Institut, rapporterar danska TV2.

   https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-11-13-uvaccinerede-danskere-bidrager-op-til-6-til-9-gange-saa-meget-til-smitten

   7
   34
   • Kan bara konstatera att både Trump och danskarna är kloka människor. Och nu ska man ha en nationell vaccinationsvecka i mars 2022. Det är viktigt att få upp vaccinationsnivån.

    6
    9

Kommentera