Brottsligheten är den viktigaste frågan att lösa

BROTTSLIGHET & INVANDRING. 80 procent av företagsledarna i den senaste DI-barometern, bakom betalvägg, uppger att brottsligheten är en av de frågor som regeringen bör prioritera främst fram till valet nästa år. Det är en väldigt hög siffra. Men jag tror att det är kopplat till en allmän oro för samhällsutvecklingen, säger Jonas Fritz, opinionsanalytiker på Ipsos, till DI.

Magdalena Andersson. Pressbild Socialdemokraterna

Svenskt Näringslivs vd Jan-Olof Jacke säger att oron är naturlig då stölder, hot, skadegörelser och bedrägerier slår direkt mot företagares verksamhet. Han varnar också för att den växande otryggheten kan göra det svårt att rekrytera.

-Pettersson säger att som fråga nummer 2 kommer migrationen, men där har jag svårt att se skillnaden…

I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt!

Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv.

Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Brottsligheten är den viktigaste frågan att lösa

 1. Utan att förstå grundorsakerna, alltså inte vad de politiska slagorden påstår, utan verkliga orsaker kan inga problem där invandrare och deras barn födda i Sverige är berörda – lösas. Lyssna på Petrit Lattifi – bl a via Swebb-TV

 2. Vad hjälper hårdare straff om man samtidigt importerar fler kriminella???

  MIGRATIONEN avgör allt från skolresultat, köer i sjukvård, antal arbetslösa, brottslighet, …………..

  Listan blir lång men om man inte drar upp roten så fortsätter plantan att leva och föröka sig.

  14
 3. Säger endel, även om näringslivstoppen inte ännu är fullt så enkelt penetrerad av tomma huvuden, som svenska, skattefinansierade partier.

  13
 4. Konstigt att detta har barit så fruktansvärt
  dumt när SD, i många år, har förordat detta ?

  – men visst; 50% är dummare än genomsnittet !

  D.v.s. socialdemokraterna ”kommer på” detta
  lite senare !

  32
 5. Tycker att energifrågan borde få samma prioritet som invandring (och därmed kriminalitet) Stoppa nedmonteringen av återstående kärnkraftreaktorer. Återstarta dom snarast. Och rösta aldrig in Miljödårarna i riksdagen igen. Dom hör hemma i sandlådan med sina lekkompisar Centerpedofilerna, Vänsterfascisterna och annat kommunistiskt skräp.

  35
   • Man behöver inte argumentera för eller emot vänstersmörjan. Deras anhängare är perfekta valarbetare för SD. Dom är rädda för att verkligheten får större plats i samhället. Verkar som du också är rädd för det!

    8
    5

Kommentera