Vänsterpartiet vill topsa alla misstänkta sexköpare

INRIKES. Vänsterpartiet vill att alla som misstänks för sexköp ska topsas och registreras i ett dna-register, förutsatt att förslaget om att höja minimistraffet för brottet blir verklighet, rapporterar Sveriges Radio.

Linda Snecker (V) Pressbild

Partiets rättspolitiska talesperson Linda Westerlund Snecker säger att det finns en koppling mellan sexköp och andra sexualbrott som exempelvis våldtäkt. – På det sättet kan våldtäkter, som väldigt ofta läggs ned av polisen i brist på bevisning, öppnas upp igen, säger hon.

Både Kristdemokraterna och Miljöpartiet säger till Ekot att de är positiva till förslaget.

-Pettersson säger att det var ett ovanligt bra förslag för att komma från Linda Snecker, men varför stanna vid sexköpare. Alla brottslingar borde topsas samtt alla asyl- och anhöriginvandrare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Vänsterpartiet vill topsa alla misstänkta sexköpare

 1. Varför ta bort en ventil som reglerar så att övertrycket har nån stans att ta vägen!

  Hade inte den feministiska pöbeln eldat på att ”män” är jordens avskum, skulle kanske ett större antal par bildas med ett resultat att sexköp inte skulle vara nåt problem.

  Både män och kvinnor, t.o.m. de som befinner sig i gråzonens bokstavskombinationer, har ett behov av närhet och sexuella relationer om än kortvariga, där man får pröva sin förmåga att kommunicera och handla utöver det vardagliga. Kanske viktigare än Linda Snecker kan föreställa sig.

  Finns det en marknad, utöver den rena kriminella prostitutionen där tvång och brottslighet råder vilket vi naturligtvis inte skall ha, borde denna kanske omvärderas. Att förfölja och topsa bort ömsesidiga kontakter är väl ändå inte olagligt.

  Linda Snecker kommer inte att nöja sig med detta, hon vill naturligtvis ha toppsat alla andra brottslingar.
  Steg för steg som den kommunist hon är, är hela befolkningen det enda alternativet.

  • ”Att förfölja och topsa bort ömsesidiga kontakter är väl ändå inte olagligt.”………. skulle varit:
   Att förfölja och topsa bort ömsesidiga kontakter som väl ändå inte är olagligt är inte samhällets uppgift.

 2. ja det skulle då vara hela den manliga befolkningen.. det är ju mannen som försörjer frun. och om han i te vill det få kommer kronofogden och vill ha något som kallas understöds bidrag. så j slla männ betalar ju för sexet

 3. Jag tycker att alla vänsterpartister ska topsas, med den förfärliga kommunistiska ideologin som grund som mördat fler än tom Nazisterna så borde de topsas. Att vi har ett kommunistiskt parti i Sveriges riksdag är förfärligt.

  15
 4. Låter som valfjäsk… det snart val. Glöm inte det. Partier kommer med än det ena än det andra fram till valdagen… hade de sagt detta efter förra valet hade det varit mer trovärdigt.

 5. De är desto mer unfallande mot bruna o svarta våldtäktsmän, är det deras gulleponkar o bidragsberoende väljare? Lås in dem med skurke Feiler med flera tomtar i partiet.
  Läs Gulagarkipelagen och lär om kommunismens dårskap

  27
  • Linda Snackar Alltidfel, utom när hon kan se till sin roksdagslön utan att jobba utan vabba när hon borde jobba

   18
 6. Avskaffa istället sexköpslagen. Den har gjort att prostitutionen gått ”under jorden” vilket gjort det svårare att stävja människohandel. Dessutom tar den polisiära resurser i anspråk som kunde användas att lösa brott med ett verkligt offer. Personligen tycker jag att det är å h-vete att köpa sex men moraliska lagar utan brottsoffer ska vi inte ha.

  22
  2
  • Inte minst är ju metoden polisen ofta använder för att gripa sexköpare ett under av dubbelmoral. De står nere i trapphusen eller i anslutning till lägenhetsbordeller och gömmer sig när den förmodade brottslingen går in för att begå sitt brott och griper sedan personen på väg ut, efter begånget brott. Skall inte polisarbete i första hand vara preventivt och kom inte lagen på plats för att det var synd om de prostituerade? Nu låter man kvinnan sälja på så länge det bara går så att de skall kunna gripa så många som möjligt. Helt galet upplägg och märkligt att feminister tycker det är OK, har aldrig hört det kritiseras.

   12
 7. Linda!
  Vi läser om män som handlar sex, men sällan om de som säljer.
  Alltså, alla är inre lika mycket värda.
  Kommunister och socialister vet ej vad demokrati betyder!

  30
 8. Med tanke på att puckot Snecker anser att alla män är våldtäktsmän, så blir det ju ett jävla topsande…

  34
  • det mest besvärande är dessa så kallade skägg barnen som kåta kärringar kviterar ut som vårdnadshavare för .
   dels för att dessa så kallade barn behöver ju inte kärringarna betala för inte ens när dom blir ertappade bryr sig någon det är väll en eller två som åkt dit som fick betali i efterskott så kallade böter!

Kommentera